Schimbare HU pe Megane 2.2
![]() ![]() ![]() |
Schimbare HU pe Megane 2.2
radu83 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 22 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 / Passat B6 ---
1.6 16v / 1.4 TSI
|
|||
radu83 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 22 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Exista cineva pe acest forum care a schimbat head-unitul si are Megane 2.2?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 / Passat B6 ---
1.6 16v / 1.4 TSI
|
|
andrei.s |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 16 January 13 ![]() |
Salut, ai reusit cumva sa inlocuiesti HU la Megane2.2? M ar interesa si pe mine sa l schimb cu altceva in care sa intre stick usb. am vazut ca postul tau e vechi, ai reusit ceva intre timp?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007, 1.6 16V LM0
|
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
sal
eu am schimbat hu de pe un clio cu alpine 111rm acesta avea iesire ptr comenzi am cumparat un adaptor ptr comenzi volan de la user-ul FRATELO 100ron dar am vrut sa cumpar pe original display si comenzi dar pretul e exagerat de mare aprox.500ron. Oricum sa merita sa schimbi HU . |
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
vladandrei |
![]()
|
![]() Membru pufos Group: Members Posts: 127 Joined: 26 January 13 From: Bucuresti ![]() |
salut, poate postez aiurea, dar ma intereseaza, exista vreun adaptor care sa transmita informatia de pe un radiocd nou (altul decat HU -ul stock evident) la ecranul initial al HU-ului? ma gandesc sa schimb HU, dar parca nu as vrea sa raman cu un ecran 80% gol sus pe consola.
|
--------------------
Renault
Megane
2008 Hatchback 1.5 dci 105 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:09 |