Sunteți interesați să primiți prin e-mail lista, camerelor și radarelor pentru GPS-uri?
![]() ![]() ![]() |
Sunteți interesați să primiți prin e-mail lista, camerelor și radarelor pentru GPS-uri?
DFA |
![]()
|
||
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
||
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|||
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
da.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Un mare DA si trei lazi de bere pentru DFA.
Nu am timp mereu sa stau sa actualizez camerele, uneori mai uit, un email ar fi arhisuficient. |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Da , cu multumiri pentru ceea ce faci . Este foarte util pentru cei care facem mii de km. in fiecare luna cu deplasarile in delegatii si nu numai .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Desi -inca- nu am sist. de navigatie am votat DA.
Laudabile initiativa si efortul lui DFA de a intretine aceasta baza de date, deja ne rasfata trimitand-o prin e-mail ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
gtiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 September 07 ![]() |
DA, se merita si sa-ti dea dzeu multa multa sanatate si putere de munca!
|
--------------------
Opel Astra
Clasic 1.6
Clasic 1.6 2006
- 19222
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
conform drepturilor de autor pe care le detin:
Indubitabil ca da... Suma respectelor,Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da.
poti sa trimiti orice in acele emailuri (ex reclame) ca sa se justifice costurile. oricum saru mana nenea dfa |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
da!!!!! le asteptam cu
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am votat "DA" !
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
am votat si eu!am mai zis de altfel ca ar trebui sa iti ridicam o statuie!
|
-------------------- fan VAG!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da, ar fi foarte folositor. Si nu numai. Ar fi fain sa primim notificari si pentru alte chestii utile, like update de harti, voci and shit.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Daaaaa!!!!
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@DFA: de cand crezi ca o sa fie operational "serviciul"?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
beginer_driver |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 1 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Votat daaaaaaaaa
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
ady85btz |
![]()
|
Ce-ai mai facut cu serviciul?
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io as vrea sa primesc mail doar cand sunt update-uri.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DFA |
![]()
|
@ady85btz, nu prea am avut timp să-l termin, trebuie să mai și lucrez... Oricum, nici nu ai cum să primești nimic, pentru că va trebui să vă abonați la el, adică să trimiteți un e-mail către el.
@sony, păi doar când sunt modificări va fi trimis email-ul cu actualizările! Email-ul va conține în atașament și fișierele actualizate. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Doresc sa ma abonez cand este operational serviciul . Multumesc .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
DFA |
![]()
|
Când va fi operațional voi publica adresa unde vă veți putea abona!
Nu eu voi face abonările, ci fiecare dintre voi vă veți abona personal. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nenea, nenea, da e asa mai ueb tu ou, da? Cu eigiacs?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
DFA |
![]()
|
Huh???
![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
DFA |
![]()
|
Nu, pentru început va fi un site foarte simplu, HTML static și cu ceva scripturi de gestionare, generare și trimitere a listelor de speedcams în "fundal".
Abia după ce prima versiune va fi funcțională voi face și o aplicație web cum trebuie, modernă. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
ady85btz |
![]()
|
ceva noutati?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
gagalin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 11 September 07 ![]() |
si eu votez cu DA, pentru soferi care parcurg sute de km zilnic si mai stiu si ceva cunostinte PC , este PERFECT
si cand crezi ca o sa apara HTML ??? |
--------------------
dacia
solenza
2003 rapsodie
- B - 74 - BMO nu stiu ce sa pun la semnatura :(
|
|
DFA |
![]()
|
GATA!
Site-ul e terminat și îl găsiți la adresa: http://speedcams.tehnoplus.net Dacă sunt ceva probleme, întrebări, etc. mă găsiți fie pe topicul: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=78511 fie la adresa de e-mail: speedcams-actualizări@tehnoplus.net Să fie cu noroc! ![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:06 |