[VIDEO] Tempomat pe logan 1.5 dci, cum functioneaza
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Tempomat pe logan 1.5 dci, cum functioneaza
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Bine ca ti-ai aprins si proiectoarele.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
era ceata bre
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu vezi ca nu se vedea nimic in fata? Ce se facea fara proiectoare?
Cum poti sa sugerezi sofatul fara proiectoare?? Ar trebui sa iti fie rusine ![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
moaaaaaaaa cat de tare. cel mai tare clip de p-acilea.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Si eu care m gandeam ca nu o sa observati asta ...
![]() Te obisnuiesti sa mai aprinzi o lumina doua dupa ce un dobitoc cu o duba cat casa nu te vede venind si isi intoarce masina in fata ta si aproape te baga in spital cu toata familia ta . Fata de alte modele de proiectoare astea de pe logan sunt parfum , nu disipa lumina in ochii celui din fata ci o focalizeaza jos , a se vedea sticla de la proiectoarele de DSN . |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
si care e faza cu tempomatul???? ca nu obs nimic in afara de proiectoare
![]() This post has been edited by Cocojambo: 28 Oct 2007, 23:07 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Cum ? Nu ai observat ca am apa in filtrul de mororina ? de fapt nimeni nu si-a dat seama ...
Si in legatura cu filmuletul ... poate link-ul asta te va ajuta sa intelegi despre ce e vorba http://www.daciaclub.ro/Cruise-control-t15735.html |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu in locul tau m-as intreba altfel: cati au observat ca am apa in motorina si cati or fi zis "Si? Sa-i traiasca! La mai mare!"
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Nu reusesc sa inteleg un lucru, omul incearca sa va arate ce imbunatatiri a mai adus masinutei si e luat la "11 metri". El a dorit sa va arate ca a reusit sa faca o imbunatatire cu care nu este prevazuta masina din fabrica, nu sa se laude ca are proiectoare. Nu sunt avocatul lui, ci l-am considerat asemenea lui Klaus, Catalin Marinarul, Pastrama, Argon si altii de care nu-mi aduc acum aminte, ca unul din oamenii care isi consuma o parte din timpul liber pentru ajutarea celorlalti. Rog sa va amintiti numai de tutorialul de curatare a injectoarelior, este primul de care mi-am adus aminte acum, care i-a scutit pe multi de vizite prin service-uri si bani dati aiurea. Am adresa lui AlinREHAU de pe messenger de pe la inceputul verii cand mi-a explicat pas cu pas cum sa-mi montez o alarma si inchidere centralizata pe DSN si acum cand am vrut sa-mi dea mai multe detalii despre aceasta imbunatatire a sa, mi-a spus ca nu va mai posta niciodata pe Daciaclub pentru ca e foarte suparat ca e luat mereu "la impins vagoane" si ca a gasit un alt site, din pacate numai cu posesori de Logan, nu si SN, unde oamenii trec peste accentul moldovenesc si proiectoare aprinse pe vreme frumoasa si sunt interesati mai mult de problemele tehnice si imbunatatiri adiuse de altii autoturismelor personale.
Mie personal imi pare rau, chiar daca posturile sale s-au mai redus la "Probleme DSN" pentru ca a trecut la Logan. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
@alinrehau - o realizare buna , un titlu ales rau , ar fi trebuit "aplicatie practica" .... deh , unii inteleg ce vor numai pentru a te lua "in balon" , si cu gust amar si riscul unui warn , sau altceva , constat ca unul este chiar moderator.
din pacate nu este singurul topic unde se intampla asa ceva ,adica se posteaza pentru a fi activ sau pentru mistocareala.... intr-adevar 85% sunt off topic! |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
moderatorul face misto mai tare decat toti BRAVO !!!!! bun exemplu !
![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
pai ce sa facem cu-asa un clip de calitate video mediocra ?!
care e scopul clipului ? sa arate ca functioneaza ? oare se indoia cineva ?! |
--------------------
-
-
-
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
interesant si util la drum lung. ar fi de preferat totusi un filmulet facut ziua, in care sa se vada imbunatairea in ansamblul ei.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Foarte frumos. Eu nu eram interesat de tempomat prea mult dar de cand m-am jucat putin cu unul vreo 400 km chiar pot sa spun ca e foarte util si comod.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.360 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mama ce ii "iubesc" eu pe toti astia care circula numai pe "ceata", ia mergeti din Austria incolo cu ele aprinse....sunt curios sa vad cat va permiteti...dar aici cred ca se invata la scoala de soferi...
Asa ar trebui si la noi, aplicata legea si sa vezi ce s-ar stinge proiectoarele..ca si asa nu te ajuta...sau da...la fite.. Cst despre tempomat...o chestie misto, pacat ca la noi nu prea ai unde sa-l folosesti.. This post has been edited by cj98czh: 6 Nov 2007, 18:30 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
austriecii sunt prea mult in fata noastra. atat de mult incat ne-ar trebui un telescop hubble ca sa-i vedem...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
parca ar fi filmat cu 3310. nu prea se vede bine.
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Da , imi cer scuze inca o data ca am avut proiectoarele aprinse .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
ionut16031987 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 29 May 06 ![]() |
Si pana la urma cum functioneaza Tempomat-ul.... sau e asa de ceata ca insasi initiatorul topicului a mers cu proiectoarele aprinse.
|
--------------------
dacia
preference/ dacia 1310 tlx
2005 1.4 mpi,/ 1989
- IF 01 ???
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Mai multe detalii aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...=control&st=150 , printre ultimile posturi .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:57 |