Achizitionare Logan SH, Nedumerire
![]() ![]() ![]() |
Achizitionare Logan SH, Nedumerire
alinushus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- GR 03 BNB
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca e pusa gaj, CI e la banca, deci proprietarul nu o poate vinde.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alinushus |
![]()
|
Din pacate la BRD (sotia a lucrat o perioada acolo), opresc doar o copie
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- GR 03 BNB
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Scrie pe polita casco faptul ca masina e pusa gaj la banca. Si eu am luat-o pe credit, dar am toate actele si cheile masinii (fara CI nu o puteam inmatricula). Cineva mi-a spus ca exista posibilitatea sa vinzi masina si sa platesti ratele in continuare.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
alinushus |
![]()
|
si daca imi ascunde faptul ca are Casco?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- GR 03 BNB
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Chestia e ca, intr-adevar, la BRD (unde am si eu credit) nu iti opreste CI sau vreo cheie. Daca vand masina si nu declar la BRD, probabil ca sunt pasibil de 11m si voi plati in continuare rate si casco. Deci nu ar fi interesul meu.
Daca, totusi, vreau sa fac ceva cu banii cash, nu prea stiu cum ma poate prinde. Ar trebui pusa intrebarea la topicul de legislatie. |
--------------------
.
.
.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Banca poate sa nu retina CI.
2. CASCO poate sa nu fie cesionat in favoarea bancii chiar daca masina e luata in rate. Ambele se indeplinesc in cazul meu. Ii doare in pix pe aia de la banca ce fac eu cu casco. Doar la acordarea creditului i-a interesat. Cu toate astea: in momentul inregistrarii la notar acesta are posibilitatea de a verifica intr-o arhiva nationala daca masina este pusa gaj. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cred ca subiectul e de domeniul DIVERSE... fiind valabil pentru orice marca sau tip auto
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ARHIVA DE GAJ
uncercati aici faza e ca oricum cine are gaj pe masina poate sa o vande lejer, nu toata lumea verifica datele astea, iar cu banii luati se duce si isi inchide creditul ca sa poata sa faca altul pt alta masina. le: am eu masina din semnatura la vanzare si nu e gaj, am luat-o cu credit de nevoi personale This post has been edited by catala2k: 1 Nov 2007, 11:36 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
alinushus |
![]()
|
Va multumesc mult pt ajutor
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- GR 03 BNB
|
|
dodo03 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 30 December 07 ![]() |
POt sa inmatriculez masina pe numele meu daca este luata prin credit iar titularul creditului este tatal?
|
--------------------
dacia
berlina
85' 1310
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce tip de credit e? La cel de nevoi personale se poate.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:55 |