Nou sistem electronic de verificare a rovignetelor, verifica, din mers, prezența sau absența rovignetei
![]() ![]() ![]() |
Nou sistem electronic de verificare a rovignetelor, verifica, din mers, prezența sau absența rovignetei
DFA |
![]()
|
||
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
||
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Si daca eu nu vreau sa imi lipesc nimic pe parbriz, care e problema?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ete scartz....nu vrei...dai cu subsemnatu'
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Euro 3 si 4 nu conteaza??Sa inteleg ca daca ai E 3 sau 4 se aplica E2?...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Sa nu deviem va rog ... din cate stiu si acum sunt categoriile facute pana la ... "non-euro", ... si "euro2 sau mai mult" ... asa e ce sa-i faci ? nu vrei nu cumperi, nu vrei nu lipesti, nu vrei te muti ... sau altele
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ntz...pentru 3 si 4 nu se plateste....
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Daca eram procuror la DNA dupa anunatarea stirii ma prezentam direct la CNANDR ...
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
De vreo două zile tot aud, citesc despre asa ceva ... cică camere video care-ți caută bulina și citesc un cod de bare.
Le-au scăzut încasările? Nu se mai încadrează în grafic? |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce drac de camera au de vad rovigneta, codul de bare de pe ea, mai ales in mers?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Aseara au spus ceva de genul ... aparatul/camera vede masina ... ii face poza ... recunoaste numarul de imatriculare ... il trece prin BD a celor care au cumparat bulina galbena ... daca e acolo OK ... daca nu e acolo ETC.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
O vrăjeală cu care să cheltuie niște bani iar dacă nu va merge, să mai cheltuie niste bani, chipurile pentru punerea la punct.
Ma intreb, cand plouă, ninge, ce mai fac? Au unii in cap niste sefeuri ... |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 1 Nov 2007, 10:16) Si daca eu nu vreau sa imi lipesc nimic pe parbriz, care e problema? QUOTE(Slider @ 1 Nov 2007, 10:18) Ete scartz....nu vrei...dai cu subsemnatu' Prin ce act sunt obligat sa imi lipesc ceva pe parbriz? |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau daca ti pui la masina o banda pe marginea de sus a parbrizului, peste rovigneta cum reusesc sa o descopere!
Astia nu stiu ce sa mai faca cu banii! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sistemul e vechi in tarile civilizate, cum functioneaza acolo bine mersi de ani de zile, o sa mearga si aici, citesc camerele alea bine mersi, stati linistiti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Din cate am inteles eu la stirile de aseara vor filma numarul masinii si vor face verificarea intr-o baza de date. Adica sistemul va fi mult mai complex decat lasa sa se vada la prima vedere. Evident, daca am retinut corect sau stiau aia ce zic...Oricum era ultimul lucru de care aveam nevoie acum dar cum in Romania se poate face cam orice, asta e....Sa nu uitam ca aceeasi institutie a platit 100.000 de euro pentru fiecare grup de marcaje care urmeaza sa apara pe celebra autostrada spre BV. Asa ca alte comentarii decat cele ale DNA-ului sint inutile!
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
auzisem la stiri ca sistemul de monitorizare va costa in jur de 1.000.000 euro.ieftin ca braga
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Da nu mai bine asfalteaza niste drumuri sau refac niste marcaje decat sa se arunce banii pe kkt-ul asta de sistem?
|
--------------------
.
.
.
|
|
BOG |
![]()
|
Nu. Ca la asfaltat sint abonati greucenii din PD. Osul asta e pentru PNL.
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(madhorsefuzzy @ 1 Nov 2007, 13:22) Prin art. 5, alin. (1) din NORME METODOLOGICE din 26 iulie 2005 pentru aplicarea tarifului de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România, aprobate prin Ordinul MTCT nr. 1230/2005, publicat in Monitorul Oficial cu numărul 706 din data de 4 august 2005, care zice asa: "Rovinieta prevăzută în anexa nr. 1a) sau rovinieta-ecuson prevăzută în anexa nr. 1b) va fi aplicată în mod obligatoriu vizibil, pe partea interioară a parbrizului vehiculului, astfel încât să poată fi verificată" Gasesti actul normativ pe site CNADN, daca nu ma crezi pe mine. Este suficient sau mai vrei si alte detalii? Sincer nu prea cred ca vot definitva proiectul, dar foarte bine ca macar s-au gandit. Legea trebuie respectata, fie ca ne place sau nu. Nu vrei sa platesti rovigneta, nici o problema, nu te dai pe drumul national sau autostrada. Sau folosesti mijloace de transport alternative: tren, avion, bicicleta. Eu m-am saturat de toti jemcherii care fac ce vor ei: unii nu platesc rovigneta, altii depasesc coloana care sta la semafor pe linia de tramvai, altii parcheaza unde vrea muschii lor. Am mai zis: sa fi fost amenda 3000 lei cand te prindea fara rovigneta si sa vezi atunci cum topicul de fata nu isi mai avea rostul, ca nu se mai dadea nimeni artist. Ca sa nu fiu inteles gresit: nu imi face nici o placere sa platesc rovigneta, dar sunt constient ca trebuie sa respect legea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sunt curios insa cum vor verifica rovinieta, atata timp cat nu exista nici o evidenta a cumparatorilor.
This post has been edited by Laurentziu83: 1 Nov 2007, 12:42 |
--------------------
.
.
.
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Am rovinieta luata anul trecut si in cateva zile imi expira. Cand am luat-o pe bulina scria 2005/2006. Ii zic operatoarei la la posta ca aia nu e valabila si in 2007, an in care intram peste 1 luna. Cica din acelea sunt. Si intradevar la toate oficiile postale erau toate la fel. In benzinarii nu se gaseau de loc. in cazul asta daca cea noua pe care o voi cumpara peste cateva zile va scrie 2006/2007 in loc de 2007/2008 inseamna ca am sa-i incurajez pe cei cu camerele sa-mi dea amenda, sau obligativitatea purtarii bulinei in geam il invit pe politai sa ma ia la intrebari. Ok exista chitanta cu termenul de valabilitate, dar de ce sa ma opreasca pentru ca astia mi-au vandut o bulina expirata?
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu sunt unul dintre haiducii care nu platesc rovigneta. Cumpar doar cand am drumuri mai lungi, cu valabilitate o saptamana.
Am bulina lipita in geam si scrie pe ea 2007-2008. Stiu... o sa ma huiduiti, o sa ma blamati ca "uite d-aia nu dam noi inainte" etc. Eu sincer va spun ca sunt bucuros, in prostia mea, pt. faptul ca am reusit cu succes pana acum sa nu mai platesc si taxa asta de protectie ceruta de stat. This post has been edited by ageana: 1 Nov 2007, 13:13 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
cmandrei |
![]()
|
Laurentziu83 ... exista o asa zisa BD cu cei care au cumparat bulina galbena ... actualizata destul de des
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
BOG |
![]()
|
"Proiectarea tronsonului de autostradă Moara Vlăsiei – Ploiești este realizată de o firmă care, până nu demult, se ocupa cu vânzarea bijuteriilor! Pe lista “minunilor” de la Compania de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), performanța minusculei firme Primacons Group SRL e doar cea mai recent descoperită."
Stirea direct de la sursa! Mai are vreun sens sa ne mai intrebam de ce vor si sistem electronic de verificare a unei prostii? |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
|
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
sunt numa sa te sperie
io nu cred ca o sa functioneze sistemul asta ![]() |
--------------------
renault
megane
2007 expression
- 58-TRZ It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
De curiozitate, cati ati fost controlati "la rovigneta " pana acum? Ca eu cred ca o platesc degeaba, chiar daca nu o am lipita pe geam
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(DFA @ 1 Nov 2007, 10:11) Nou sistem electronic de verificare a rovignetelor 31-10-2007 Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNANDR) va implementa un sistem electronic de înregistrare a autovehiculelor care au roviniete, începînd din 2008, a anunțat directorul companiei, Mihai Grecu. implementeaza un kkt si verifica alt kkt. decat sa gaseasca tot felu' de scuze d-astea ca sa ne ia banii, mai bine ne-ar zice direct: "e bugetu' gol c-am furat ca spartii. ia cotizati fiecare cu cate 10 lei pe an". |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Care este amenda pt ca nu vreau sa imi pun bulina in geam?Stie cineva?
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Solon |
![]()
|
Probabil de ordinul milioanelor!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
cmandrei |
![]()
|
Iarasi deviem
![]() ![]() Ca sa raspund eu primul ... le platesc intotdeauna ... am fost controlat de bulina galbena in Romania ... si de dreptunghiul colorat in Austria ... |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:37 |