Bord de Nova cu limbile albe. (poza)
![]() ![]() ![]() |
Bord de Nova cu limbile albe. (poza)
cristimm |
![]()
|
||
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
faza e ca nu stiu cum erau inainte. dar nu arata rau deloc. cam cat de lungi sunt acele????(poate imi pun si eu mai lungi ca nu imi plac ale mele)
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
bondoo7 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 9 September 02 From: Roman ![]() |
iti spun eu...
sunt cam cu 10 mm mai lungi si un pic mai late |
--------------------
dacia
supernova confort toate bune ?..?..?
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Inainte acele erau un portocaliu oribil (gen fluorescent) si nu se integrau cu nimic din jurul lor. Acum ma mai deranjeaza zona galbena de la turometru care ar trebui sa fie rosie.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Mie imi place cum arata acum
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
mda merge arata mai bine ca inainte ,(eu stiu cum arata acele de la nova)as vrea si eu niste ace bune care sa se ilumineze pana sus k lumea nu k astea care le am eu
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Arată bine.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Cum si cu ce le-ai vopsit?
A trebuit sa dai bordu' jos sau se poate desface doar geamul din fata? |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
cristimm |
![]()
|
Le-am vopsit cu spray alb. Bordul l-am dat jos pentru a vopsi cele 4 indicatoare mici, la cele mari se poate scoate doar limba (tragand de ea).
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
ce bord antic de dacia nova mai e si asta ca eu am avut nova 1999 pe carburator si aveam interiorul si implicit bordul de supernova pe ca o am acum si este din2001
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
cristimm |
![]()
|
Este dupa cum ai spus bordul antic care s-a pus pana in '98 inclusiv.
![]() |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
Mirelush |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am shi eu 1 intrebare se poate pune bord de nova sau de super nova pe dacia 13100 ???
|
-------------------- Mirel
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
DA! cu absolut toate accesoriile!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Mirelush |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
misto ! tnx !
da ma refeream doar la pansa de bord la turometru si vitezometru si celelate abureli ! intelegi si ma intereseaza plansa de bord de nova ca aia de dns e mult mai scumpa cred ! sti cumva de unde pot face rost de asa ceva ??? :?: |
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
un bord de supernova este vreo 4 mil cred. cu totul. adica toate ceasurile .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Mirelush |
![]()
|
da insemna ca ceasurile sant mai iftine o s ma duk mine s ma interesez cat costa si o sa vad la dezmembrari de ceasuri de nova
![]() |
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Un bord nou comple echipat e peste 12.000.000 lei.
Numai ceasurile ca cele de SuperNova(Takosan) dar pt. carburatie costa 2.800.000 lei. |
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
fred |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 26 September 02 From: Los Angeles ![]() |
Bordu ti-a iesit misto.
Imi place mult modelul de pe nove '98; ca sugestie, incearca sa scapi de "Electroprecizia" ![]() |
--------------------
Subaru
Impreza WRX Wagon
2002 ..:: Novatech tuning ::..
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
Imi place. E cool!
|
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
hawkeye |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 16 July 03 ![]() |
eu am nova gt din februarie 99 si am tot bord de-ala vechi ...
nu ma deranjeaza decat ca mi s-a ars becul de la dezaburire luneta. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:39 |