doza de curent...need HELP
![]() ![]() ![]() |
doza de curent...need HELP
Alin Calu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Deci tie iti intra 3 fre in doza? Daca sunt 3, ele sunt faza, nul si impamantare (i se mai zice si nul de protectie).
Becul se aprinde intre faza si nul si intre faza si impamantare. S-ar putea sa se aprinda ceva mai slab intre faza si impamantare, dar nu te baza pe asta. De obicei impamantarea e un fir separat, uneori ceva mai gros, iar faza si nulul sunt la fel si unite. Faza o poti identifica usor, insa cu impamantarea...Nu ai putea sa faci o poza la doza si sa o pui aici? |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
poza...ba da...dar nu prea am timp..
ca nu am aparat disponibil acum.. ceea ce pot sa spun e ca exista un singur cablu diferit de celelalte, ala negru restul sunt unite e posibil ca ala negru sa fie impamantarea? |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Probabil ca ala e.
Ar fi bine totusi sa fii sigur inainte sa faci legaturile. Centrala iti va merge si daca folosesti impamantarea in loc de nul, dar e posibil ca tensiunea intre faza si impamantare sa fie mai mica de 220V si nu stiu cat de bine e pentru centrala. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Alin Calu |
![]()
|
mersi mult..
vad eu cum fac cand o sa vina meseriasul sa-mi puna centrala in functiune, il pun sa se uite putin si la doza aia..poate totusi ii dau de capat cumva |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:40 |