Este bec sau nu este?
![]() ![]() ![]() |
Este bec sau nu este?
llmihai |
![]()
|
||
![]() suparatu Group: Members Posts: 175 Joined: 27 August 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) bord_Cn.jpg ( Size: 29.18k ) Number of downloads: 130 |
||
--------------------
Dacia
1310 Li
2002
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt doua. Scoti rozeta de la aeroterma si cele doua clapete, apoi c-o surubelnita scoti tot plasticul ala. Ai doua becuri de bord acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
llmihai |
![]()
|
Cum scot cele doua clapete? iese chestiile alea doua de plastic din capu clapetelor ????sau cum????
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2002
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Iese, iese
![]() Tragi tare de ele. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
trage tare de ele tinand de capacu care e luminat... altfel risti sa-l smulgi....io asa am patit
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
llmihai |
![]()
|
Deci din cate intelesei trag de alea negre din capul clapetelor, desfac rozeta si pe urma desfac placuta cu becuri in spate.Si de ce sa tin sa nu smulg ......De clapete sau de ce??????
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2002
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai daca tragi de clapete, cum dracu' tii de clapete?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
nu tii tot de clapete... dar tii de bord ca sa zic asa ...risti sa rupi ceva daca tragi ca ciobanu' de clapete
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
llmihai |
![]()
|
Multumesc pt raspunsuri am rezolvat cu becul.Era rupta o clema si nu mai statea becul.
Mai am o intrebare a desfacut cineva aerisitoarele din bord cele duble?Si cum se desfac ???eu am incercat sa le scot, am vazut ca au cate 2 lamele pe fiecare parte dar nu au iesit. |
--------------------
Dacia
1310 Li
2002
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Da' n-ai de ce sa umblii acolo.
Lamelele alea le impingi pe fiecare-n parte cu surubelnita, orientezi sus-jos grilele alea. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 02:44 |