Axul de la carburator ?
![]() ![]() ![]() |
Axul de la carburator ?
MRM_Roby |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 07 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1980
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Da. Axul in jur de 5 lei si garnituri 2 la leu.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
MRM_Roby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 07 From: Craiova ![]() |
Mai am o intrebare, daca schimb axul si garniturile de la ax, o sa mai dea benzina pe la garnituri. Problema e ca am pus 3 axuri de la 3 carburatoare si la fel face, pierd benzina. Ma gandesc ca decat axul se uzeaza, nu si gaurile alea de la carburator pt ca asta inseamna inlocuirea corpului. Cand m-am uitat pe toate cele 3 axuri am vazut ca au o uzura exact unde vin garniturile.
|
--------------------
Dacia
1300
1980
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Aha, asta este problema! Garniturile au rolul de a impiedica patrunderea aerului fals (amestec incorect, mers aiurea al motorului). Benzina iti curge daca ai nivelul prea mare in cnc. Cauze: reglaj incorect, plutitor spart sau intepenit, cui poantou care nu etansaza, circuit de retur al pompei de benzina infundat.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 08:34 |