Burdufe si planetara
![]() ![]() ![]() |
Burdufe si planetara
DMO |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
2000 GTI
|
|||
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Sunt aceleasi tipuri de planetare care se gasesc pe orice nova!Poate nu e mecanicul priceput indeajuns.Eu le-am schimbat acu vreo 3 luni si le-am gasit foarte repede si usor!O planetara costa undeva la 3 milioane si ceva.Nu cred ca ai schimba planetara doar pt un burduf......sa fim realisti.Cutie de viteze de nova se gasesc cam greu insa se poate cu usurinta pune cutie de renault (9 sau 11 parca) la si si te-ar costa 10-11 mil cu tot cu disc de ambreiaj si volanta!Semerigurile si stifturile sunt foarte ieftine!La tine nu vad nimic grav.....de c e gandesti asa in profunzime?Se poate rezolva repede si cu un minimum de bani!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Nova gti din 2000 are planetare romanesti, si cand cumperi burdufe de planetare sa ceri de dacie. Doar dacie, fara sa specifici Nova sau altceva!! Comerciantii au mai toti tendinta sa "dubleze" pretul la "chestii" de Nova, cu toate ca sunt identice cu cele de dacia berlina/break.
Despre cutie, nu te arunca la alta, ca inca mai gasesti piese s-o repari. Trebuie doar sa gasesti mecanicul care sa fie dispus sa-ti faca treaba buna. Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Gusteru29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 May 07 ![]() |
'' volint " scuza-me dar chiar gresesti daca tu crezi ca pe nova sunt burdufe de dacia berlina.
Eu le-am schimbat acum 3 saptmani...nu am cautat prea mult doar ca primul vanzator mi-a dat de super nova ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
Nova GT
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(Gusteru29 @ 19 Nov 2007, 17:14) '' volint " scuza-me dar chiar gresesti daca tu crezi ca pe nova sunt burdufe de dacia berlina. Eu le-am schimbat acum 3 saptmani...nu am cautat prea mult doar ca primul vanzator mi-a dat de super nova ![]() ![]() Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Danny20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 5 May 07 From: Iasi ![]() |
deci se potrivesc????
|
--------------------
Dacia
slz
2004
|
|
volint |
![]()
|
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
tripodele sunt la fel ca la berlina?
|
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
asta ma interesa si pe mine.cica tripoda e la fel ca la berlina dar capul e altfel.
as vrea sa le schimb si eu. am un mecanic care se pricepe, dar la berlina. e vreo diferenta in a schimba tripoda si capul de planetara la nova fata de o berlina? e mai complicat, mai trebuie ceva? |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
nu seamana de nici o culoare
nu stiu daca modelul care l-am vazut eu la dacie dar la magazin am vazut o chestie se cheama cap fuzeta dacia si avea tripoda fixa pe el nu imi dau seama cum vine dar m-am uitat la masina si seamana era vre 60 ron alea de dacie care le stiu eu aveau bile de rulment cilindrice (ace) si astea erau fara |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
apollo |
![]()
|
QUOTE(MIHAI8888 @ 6 Dec 2007, 18:47) nu seamana de nici o culoare nu stiu daca modelul care l-am vazut eu la dacie dar la magazin am vazut o chestie se cheama cap fuzeta dacia si avea tripoda fixa pe el nu imi dau seama cum vine dar m-am uitat la masina si seamana era vre 60 ron alea de dacie care le stiu eu aveau bile de rulment cilindrice (ace) si astea erau fara mihai, e posibil sa vina capul de planetara montat direct cu tripoda.ar super asa ca as scapa de o munca in plus. mai poti afla detalii?te rog, ca trebuie sa le schimb urgent |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
chiar nu imi pot imagina cum vine montata chestia aia dar din ext e la fel
e clar ca nu au nuci in clin nici in maneca cu cele de dacia sau poate cele pe care le stiu eu erau frantuzesti (la berlina ma refer) ar fi interesant daca am vedea si parerea altor membri ,asta daca binevoiesc |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
apollo |
![]()
|
am inteles ca mai sunt ansamble de planetara pe rulmenti.cap+tripoda.
tripoda are o siguranta si iesa prin bataie usoara.daca asa e si la nova, inseamna ca opeartiunea de schimbare nu difera fata de berlina. si daca tripoda+cap sunt deja impreunate, e mult mai usor de schimbat. din cate mai stiu, diametrul de la axul capului de planetara e mai mare decat cel de berlina.asta fiind singura diferenta. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:02 |