O problema
![]() ![]() ![]() |
O problema
cosmynu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 3 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Logan ABS+
16 MPI
2007
- BC 89 COS
|
|||
TIulian |
![]()
|
Metode de seducție cu cărămida.. Group: Members Posts: 197 Joined: 27 March 07 ![]() |
tine butonul de reglat ceas / reset apasat, in timp ce il tii apasat pui contactu, si continui sa il tii apasat pana apare pe ecran versiunea de soft (ex. 7102), si incep sa baleieze acele de la turometru si viteza; dupa ce au aparut, dai drumul la buton, astepti o secunda, si il apesi din nou pana dispare tot de pe ecran, si apare la loc numarul de km - cum aparea in mod normal - in acest moment ar trebui ca si indicatia nivelului de carburant sa fie OK.
edit : e vorba de acea eroare de indicatie la carburant - si eu am avut-o ![]() This post has been edited by TIulian: 11 Nov 2007, 17:11 |
--------------------
Dacia
1300
1816 SLR Cum să îți recucerești prietena, după ce i-ai pronunțat din greșeală numele pe râgâitură..
|
|
cosmynu |
![]()
|
Am facut treaba asta dar degeba
|
--------------------
Logan ABS+
16 MPI
2007
- BC 89 COS
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai... cati litri ai bagat? Poate ai bagat prea putini.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
TIulian |
![]()
|
Metode de seducție cu cărămida.. Group: Members Posts: 197 Joined: 27 March 07 ![]() |
..da, rezerva este parca de 13L - probabil ca daca nu ai bagat suficient cat sa treci peste rezerva d'aia nici nu arata nimic
|
--------------------
Dacia
1300
1816 SLR Cum să îți recucerești prietena, după ce i-ai pronunțat din greșeală numele pe râgâitură..
|
|
cosmynu |
![]()
|
nare cum eu mergem cu 11 litri si nu imi arata nimic si am bagat destul de multa benzina acum
|
--------------------
Logan ABS+
16 MPI
2007
- BC 89 COS
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nasol. Acum ramane sa verifici daca mai vine informatie inspre bord (scoti tabloul de bord si verifici rezistenta intre pinul 8 si 24 al mufei negre). Cu cat e mai mare rezistenta, cu atat ai mai putina benzina in rezervor (de exemplu, daca sunt fire intrerupte si nu mai vine info deloc, rezistenta e INFINIT, deci 0L).
Mai chinuie-te sa-l resetezi: scoate borna de la bateriesi pune-o la loc. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
TIulian |
![]()
|
..pai de unde stii atat de precis ca aveai 11 litri ? incearca sa faci un plin, si sa resetezi din nou erorile; daca tot "pe rosu" ramane, posibil sa ai o problema la joja de carburant, sau la cablul de la joja pana la bord; inainte sa faci plinu, baga un ochi aici, si vezi daca ai vreo eroare de joja inregistrata (citeste bine, ca is unele erori "normale" pe care o sa le gasesti inregistrate)
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
cosmynu |
![]()
|
Daca nu rezolv io maine ma duc la dacia service
|
--------------------
Logan ABS+
16 MPI
2007
- BC 89 COS
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
TIulian |
![]()
|
..nu stiu sigur, e din auzite / presupuse
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Aproximativ 5l...asa stiam eu...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...ce nu inteleg eu, este, de ce mergeti cu masina pana uscati rezervorul?
![]() ...am patit-o si eu de 2 ori cu eroarea / resetarea c.b., tot asa cand mai aveam max. 3-5l benzina in rezervor, de atunci insa n-am mai avut nici o problema ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
TIulian |
![]()
|
La a mea de maxim doua ori a scazut rezervoru sub jumate, merg numa cu el plin, si bag motorina de la o singura statie R....rol din Slobozia
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
cosmynu |
![]()
|
Am rezolvat probema am dat reset de 2 ori la rand si gata
![]() ![]() |
--------------------
Logan ABS+
16 MPI
2007
- BC 89 COS
|
|
TIulian |
![]()
|
..putina perseverenta trebuia
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
deci nu a fost o "problema tehnica"... si, avand in vedere ca nu e prima data cand se discuta despre asta si ca problema s-a rezolvat, topicul se inchide.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:51 |