Balamale portbagaj, Se pot regla?
![]() ![]() ![]() |
Balamale portbagaj, Se pot regla?
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) image319.jpg ( Size: 38.18k ) Number of downloads: 315 |
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Tu nu ai avut cumva masina lovita in spate ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
je_design |
![]()
|
mai driver, masina e reparata super iti garantez, faza e ca am observat ca balamaua din stanga e deplasata un pic catre exterior, cam o jumatate de centimetru. balamalele nu au fost afectate in accident. portbagajul se inchide ok, e aliniat perfect. ma gandeam ca as putea sa o reglez daca se poate regla. deci fara mistouri, ok? daca stii cum, "lumineaza-ma", daca nu vezi-te de fasole!
This post has been edited by skyspot: 12 Nov 2007, 15:15 |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' tu cum zici atunci ca s-au indoit alea? Cred ca is reperele de caroserie cele mai strong din toata masina (excluzand elementele de structura cum ar fi lonjeroanele, etc).
Se indoaie singure alea? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
je_design |
![]()
|
dar nu e indoita, e rasucita putin spre exterior si deplasata tot spre exterior cam 5 mm. si ma intreb cum as putea sa am acces la reglajul din interior... daca are asa ceva
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
je_design |
![]()
|
pai chiar nu e de la accident, ca urma de indoitura nu are, nu e bagata in interior, e la linie cu cealalta, poate sunt eu prea fixist... ca de, inainte nu ma prea uitam la portbagaj, dar azi am curatat interiorul si am observat asta...
de vazut nu se vede, dar pentru confortul meu psihic as vrea sa il reglez |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pai daca portbagajul e aliniat perfect si se inchide ok, de ce vrei sa te mai legi la cap?
Ca "mai bine" e dusmanul "binelui" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
je_design |
![]()
|
klaus, ai dreptate. banuiesc ca ar trebui sa dau jos planseta din spate, care acopera boxele si al treilea stop de frana, e mult de lucru.. . totusi, nu sti tu cum sunt prinse balamalele? au ax comun sau fiecare are sistem de prindere individual? nu a "umblat" nimeni pe acolo sa dea niste detalii?
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sunt individuale, dar crede-ma pe cuvant, te legi tare la cap fara sa te doara.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
sunt individuale, se pot regla, insa pentru a desface rahatul ala de panza care acopera boxele va trebui sa strici niste braduti din aceia cu capul mare si plat... iar "mocheta" aia nu va mai sta in vecii vecilor cu a fost pusa din fabrica... trust me!... deci si sfatul meu e sa o lasi asa cu e daca nu este afectata functionalitatea ei.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
je_design |
![]()
|
asa o las, conform proverbului:"daca nu e stricat, nu repara". la primavara vreau sa o antifonez toata si atunci poate o sa incerc sa vad cum sta treaba. merci de sfaturi!
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:49 |