[VIDEO] putina nostalgie Dacia
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] putina nostalgie Dacia
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Din clip lipseste ala cu "Ma duceam la o nunta, eram la cravata, si m-ai lasat in ploaie, fira-i a dreaku' de rabla!"
Da, pentru multi a fost masina familiei, multumita lui nea Nicu'. Daca nu era el, si nici comunismul, nu mai era dacia ca acum. |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
O intoarce destul de bine mosul de la inceput. Mult mai bine ca fraierii astia de se cred raceri.
QUOTE Da, pentru multi a fost masina familiei, multumita lui nea Nicu'. Daca nu era el, si nici comunismul, nu mai era dacia ca acum. Mai bine nu mai era. Cumparam si noi masini din vest nu acelasi model atata amar de ani. |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
"pe benzile de montaj se incheaga intr-o cadenta de 1 la 12 minute primul autoturism romanesc: dacia 1100" ... iar pe imagini se vad numai dacia 1300, linia de montaj pentru dacia 1300.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ati vazut pasajul de la Obor ce gol era! O singura masina!
![]() Pe vremea cand tramvaiul intra si pasaj si avea statie acolo, inainte deci de metrou! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
eu fac parte din categoria nostalgicilor... e singura masina cu care am mers sute de kilometri cu blocul motor fisurat
bine ca ma opream din 10 in 10 km si ii turnam apa iar portbagajul era full cu sticle pline cu apa e partea a 2-a ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Baaaa, uite-l pe Adi!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
![]() Ba, tu vb serios? ![]() Acu' ma duc in parcare sa verific, daca ma duc degeaba fac belea! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce sa-ti mai faci sange rau? Nu te mai du.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
prea frumos sa fie adevarat
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Mosul ala e cascador de o viata. Szobi Ceh, prietenul lui Margelatu....
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Prietenu' lu' Margelatu e Buza-de-iepure... asta-i prieten cu Piersic
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
tare finalu: asta merge doar cu piesele originale;iar directia!! zici ca are servo
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
vazand videoclipul,mi-am adus aminte de prima mea masina dacia 1300 cu "bord cn"..
![]() ![]() una peste alta cunostintele precare pe care le am despre mecanica cu "batrana" le-am dobandit. |
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
nota 10 pentru clip. se vede ca e facut de profesionisti. nu vorbesc de dacia care era sau nu era buna. vorbesc de felul in care promoveaza un simbol. bravo !
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Frumos. Si asta pentru ca odata cu ele probabil ca iau si o mare parte din amintirile si copilaria noastra...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
ala cu piesele originale cred ca vorbea despre vreun mert
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 14 Nov 2007, 15:07) iar directia!! zici ca are servo ![]() La Dacia 1100 chiar asa e. Este motorul pe spate si fata este usoara. Am recunoscut in clip pe cineva drag mie, un om cu adevarat pasionat. Cine stie la ce ma refer sa posteze. |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
foarte tare... pe zi ce trece ma bate gandu sa repar batranica... dar parca sunt prea multi bani de bagat in ea... tinichigerie si toata partea electrica
![]() |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
adevarat. macar un drum sa mai fac cu ea pana la mare... asa .. usurel cu 80 la ora...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
nimic nu se compara cu dacia din '79
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
frumos clipu:) mai da ce radeti voi de dacia alpin a lu' Matli:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
In anii aia puteai sa mergi oriunde vroiai fara sa-ti faci consumu' de nu stiu cate ori cu batrana Dacie,te ducea mai tranca tranca da-ti faceai treaba cu ea.Sunt nostalgic,recunosc :blush:Mi-a placut filmuletul
![]() This post has been edited by D-FENS: 14 Dec 2007, 12:31 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 10:57 |