nevoi de viteza, pro-street romania
![]() ![]() ![]() ![]() |
nevoi de viteza, pro-street romania
hitman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 2 May 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
2003
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Incredibil...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
frumoase fetele...cat despre cei doi si masinile lor
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce fete frumoase avem. Mmmmm
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Super tare.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...ce de bunaciuni
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
De unde și-a luat gagica aia kalașnikov? Că vreau și eu unu'
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi rusoaica...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DnI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 22 November 03 From: bucuresti DR.TABEREI ![]() |
ce site de caterinca
![]() |
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
ex. Opel Astra Bertone TURBO ex. Clio 2 bicorp 1.5 dCi ex. Reno 5 GT TURBO ex. Opel Calibra C20XE |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(YO4RLP @ 15 Nov 2007, 01:40) Eu as prefera gagica... creaza o atmosfera mai placuta decat puscociul! ![]() Baietii chiar joaca bine... si vorbesc bine engleza cu accent rusesc... cred ca ar fi in stare sa faca un reportaj de 100 de ori mai bun decat cel al pseudo-ziaristilor din filmuletul cu drive-testul loganului MCV This post has been edited by zax: 15 Nov 2007, 09:40 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Foarte reusit clipul, un fel de Borat al curselor auto
![]() Cat despre site, un fel de "Icy Hot Stuntaz" autohton (dati pe Google de nu stiti). Foarte caterinca. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce nituri misto avea prinse pe bara din spate!
![]() Fetele in schimb.........! A adunat toate bunaciunile din sat! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
majoritatea fetelor sunt fotomodele ......baietii au stiut cum sa isi intre in rol
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
M-as duce si io in satu ala
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Daaa, bune toate fetele din clip, dar asta mi se pare cea mai simpatica dintre ele :
f_clipm_a1a2907.jpg Daca-i plac rablele poate o impresionez si eu cu climatronicul de la Megane ? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
CHEEK 2 CHEEK - BUT I DRIVE AND NOT LOOK
It's all is good! =)) Nais rumenian garls This post has been edited by Arhimede: 15 Nov 2007, 14:02 Attached thumbnail(s) girlz.jpg ( Size: 27.11k ) Number of downloads: 355 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da, simpatice rau fetele. Ma indoiesc ca sunt localnice din sat, ca daca asta e cazul as vrea sa aflu unde s-a filmat.
![]() Nici ideea filmului nu e rea, m-am amuzat putin. Putea sa fie si mai tare, daca-l mai extindeau putin. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 15 Nov 2007, 14:14) Daaa, bune toate fetele din clip, dar asta mi se pare cea mai simpatica dintre ele : f_clipm_a1a2907.jpg Daca-i plac rablele poate o impresionez si eu cu climatronicul de la Megane ? ![]() Seamana cu nevasta unui amic de-al meu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai si ce mai astepti?
![]() Da-ne numarul ei de telefon. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Imi pare rau, sunt plecati pe vas
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 16 Nov 2007, 15:48 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
super tare frate...
cred ca 6 tevi o sa-mi pun si eu la megane...ce naiba, doar lada sa aiba.... lol ![]() 15 Nov 2007, 17:13: cred ca toata actiunea se petrece pe podul de la dobroesti...asa e? This post has been edited by bashtalu: 15 Nov 2007, 16:13 |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Filmat pe pod la Dobroiesti, capat 14 Pantelimon, south central Bucuresti
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ma, asa am zis si eu, dar de unde dracu' trece trenul ala?
Initial am zis ca-i in Giulesti... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Merced |
![]()
|
vis-a-vis in filmul ala tu esti Shakira wannabe-ul?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
A l e x |
![]()
|
vizavi : Sper sa nu fii tu "Boy Shakira" in clip. Anyway, tipa din dreapta aduce putin cu ea, asa la trasaturi, dar e mult mai finuta aia din poza mea ma ...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Merced |
![]()
|
Ma indoiesc ca fata din clipul lui vis-a-vis are varsta "finutei" din clipul alora.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pare intr-adevar filmat in pantelimon
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 15:27 |