Service-uri romanesti: JHOOPY, nu numai ca tot ce fac e prost, dar ofera si bonus
![]() ![]() ![]() |
Service-uri romanesti: JHOOPY, nu numai ca tot ce fac e prost, dar ofera si bonus
Aneu |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 30 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2003
- B 02 SYD
|
|||
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Off off si cand ma gandesc ca luni dimineata duc masina in service pentru reparat/schimbat aripa fata, far, bara, grila, si altele care acum nu se vad pe casco ma ia cu fiori.
![]() Acum sper sa rezolv cu un coleg de forum, patron la reprezentanta Dacia si sa iasa bine tot. |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Aneu |
![]()
|
eu am trimis un mail cat se poate de urat la asiban, si astept sa vad ce zic... nu se mai poate trai frate in tara asta...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003
- B 02 SYD
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
stephanie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 8 November 07 From: RO ![]() |
Se mai gasesc usi de SuperNova eu am avut aceeasi porblema pe partea dreapta in septembrie, dar nu am plecat din service fara usi si prag de supernova... Dar tot nu mi-au indreptat prea bine stalpul.... Astfel incat usa dreapta spate se inchide dupa lupte grele... Eu am dus-o la service IATSA STEFANESTI... dar nu recomand la nimeni partea de tinichigerie a acestiu service. De asemenea nu trebuie lasat nimic in masina... doar cheia.... pentru ca acolo se fura tot
Ar trebui facuta o reclamatie la Protectia consumatorului, si ...un pic de scandal. Oamenii aia ar trebui pusi la respect. |
--------------------
Dacia
Supernova
2002, clima ...
- SB-00-000 ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Cunosc acest mic service.....am vazut ce lucreaza si zic ca e Ok.
Dl Paraschiv este ok .La fel si fiul lui.....tot Ok. Se va rezolva, stai linistit. |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
Aneu |
![]()
|
pare simpatic domnul... dar altceva decat "nu e vina noastra" si "asa vin piesele" nu am putut sa scot de la el... metode incercate: vorbit frumos, apoi ridicat ton, apoi vorbit urat... absolut nimic nu s-a facut... ieri am fost pe acolo, si in afara de vopseaua de deasupra usii din stanga fata (care a fost data cu degetul in cel mai bun caz... ca si la pensula iesea mai bine) nimic nu am reusit sa ii conving sa repare.
citez: 1. macaraua era uzata si nu o schimba casco (uzata o fi fost ea, dar in conditiile in care usa avea forma de V, aia se mai poate numi macara? daca e sa o dam asa, si inchiderea avea uzura, si a schimbat-o casco). "cumpara-ti alta si ti-o schimb eu gratis" 2. geamul de alta culoare + usa stramba + prag de alta masina... "nu se mai fabrica domle, nu am ce sa fac" 3. "vopseaua de pe dreapta asa era! nu pot sa iti demonstrez ca era, nu poti sa imi demonstrezi ca nu era... du-te si tu si da-i un polish. iti dau o lista de preturi?" 4. usa care ramanea deschisa au "rezolvat-o" cu un pic de degripant... abia astept sa mai ramana odata deschisa, ca ma duc cu ea asa peste ei si le dau cu ea in cap si la final bomba: "vinde-o domle, ca asta nu e masina, i s-a dus viata... " ... daca nu ma insel, din 2003 pana in 2007 sunt ~4 ani... o masina nu se mai numeste masina dupa 4 ani? sa intrebam pe moshulica din coltu blocului care lustruieste dacia aia 1300 de prin anii 70? concluzia mea: dacia se numeste dacie din simplul motiv ca nu exista mecanici, tinichigii, electricieni care sa fie in stare sa le ansambleze, sa le repare si etc. la prima revizie a unui prieten la vw golf au schimbat baietii de la porsche si becu de la plafoniera ca se arsese... la revizia de 60.000 la dacie au "aranjat" baietii de la adras sa nu mai mearga temporizatorul de la plafoniera (cand se inchidea usa, ramanea becul aprins ceva timp. dupa revizie a inceput brusc sa se stinga instantaneu. asta in afara de faptul ca mi-a sarit roata dupa 2 zile dupa ce au schimbat aceiasi "mecanici" articulatiile de pe fata). iata si de ce o masina costa mai mult decat o dacie: piese+servicii net superioare. oare de ce nu am vazut la jhoopy decat berline, nove, solenze si UN chevrolet spark? si am trecut de cateva ori bune pe acolo... pai daca ii face tinichigiul de la jhoopy unuia cu un bmw ce mi-a facut mie, il da ala cu capu de masina pana se indreapta toata am omis sa zic de partea cu mail-ul de la asiban... evident ca au raspuns si aia la fel de serios ca orice roman care este mandru de nationalitatea lui: din parti This post has been edited by Aneu: 21 Nov 2007, 11:50 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003
- B 02 SYD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:08 |