Cutie blocata in a treia
![]() ![]() ![]() |
Cutie blocata in a treia
zetaneo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 2 October 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova gt
1999
- tm-19-mov
|
|||
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Nu se rezolve nimic daca nu dai cutia jos. Cauta un mecanic de incredere si schimba tot ce e nevoie. Despre defect nu stii ce poate fi pana nu demontezi cutia bucatele.
Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
si mie mi s'a blocat in viteza a 2 a si m'a costat 1200 ron reparatu
cam costisitor zic si mi'o schimbat ff multe piese din ea |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(Ingerasu @ 21 Nov 2007, 11:35) si mie mi s'a blocat in viteza a 2 a si m'a costat 1200 ron reparatu cam costisitor zic si mi'o schimbat ff multe piese din ea E scumpa manopera. Piesele nu-s asa scumpe cum se plang unii, de ex un sincron e in jur de 30 de lei(are 5, da' nu cred ca le-u schimbat pe toate) un pinion in jur de 80 de lei, rulmentii cca 40 de lei (amandoi), adeziv de etansare cam 10-15 lei, simeringuri planetare 4 lei amandoua, simering priza 1,5 lei, craboti, pana, arculete, bile, ... preturi neglijabile (gen 0,5 lei), furcile din interior se repara(sudare/rectificare) si costa "de-o bere". Asa ca aveti grija la devizul care va vine la casierie sa nu fie trecute si alte operatii "adiacente". Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:36 |