Schimbare bancheta break
![]() ![]() ![]() |
Schimbare bancheta break
27TaZ |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 6 November 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L Break
1995 / 1397cmc Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
|||
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
Bancheta de R19 si de Audi 80 (butoias) pe Dacia Berlina intra frumos. Am impresia ca ar trebui sa mearga si pe Break.
Ah, si nu in ultimul rand, bine ai venit pe forum ![]() This post has been edited by BH 59 FIF: 21 Nov 2007, 19:55 |
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
- BH 59 FIF
1986 http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
27TaZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 6 November 07 From: Galati ![]() |
Multam pt idee dar nu cred ca intra. Sau daca intra ramane spatiu in lateral.
![]() Eu as vrea sa pun o bancheta tot de break ca o pot rabata din cand in cand, nu se stie cand o sa-mi fie necesar, dar as vrea, daca se poate, sa acopere si oalele rotilor si nici sa nu mai ramana spatiu acela inestetic dintre spatar si sezut cum este la momentul actual Poate o sa spuneti ca sunt prea pretentios dar eu cred ca se poate, numai ca nu stiu,inca, de la ce masina as putea lua si atunci am apelat la ajutorul vostru |
--------------------
Dacia
1310 L Break
1995 / 1397cmc Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
|
ampopa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 16 November 07 ![]() |
Masoara bancheta actuala si du-te la dezmembrari si vezi ce gasesti pe-acolo. Poate sa fie si de la un un hatch-back, nu neaparat de la break. Problema este sa-i adaptezi sistemul de prindere al spatarului.
Nu cred ca o sa fie usor. Asa ca parerea mea este sa incerci sa o retapitezi pe cea existenta. Succes. |
--------------------
Jeep/MB
Wrangler/C-Klasse
- B77PDA/BXXYYY
1989 2.5 Laredo/2001 220 CDI
|
|
27TaZ |
![]()
|
Chiar nimeni nu a incercat sa schimbe si bancheta pe break?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L Break
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
eu am schimbat-o cu una de R21 dar a trebuit sa o retapitez,am pastrat vechiul cadru de metal de la dacie pe care am montat buretele de la bancheta de r21
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:32 |