Se cauta sef departament Vocea Clientului la Dacia
![]() ![]() ![]() |
Se cauta sef departament Vocea Clientului la Dacia
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
l-or fi data afara...
![]() urmatoru', daca ie baiat destept, vine intai aici si cade la pace cu forumu'... |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, sincer sa fiu m-as arunca eu da' n-am studii comerciale. Si mi-e si lene sa caut cv-ul + scrisoarea de intentie
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
ete, ca io o sa aplic...
pe bune va tin la corent... |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
marty...zau ma, cauta-le!!!
sa vezi dup aia cum schimpa astia numele depatamentului in: Urletul Clientului ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu va mai agitati, ca anuntul e vechi de vreo 2 luni.
Si pe mine m-ar fi interesat, dar deocamdata ce fac aici e cool, asa ca... mai vedem. Poate daca scot la mezat un director de marketing, atunci da... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Funny |
![]()
|
QUOTE(maddan @ 15 Nov 2004, 12:40) Nu va mai agitati, ca anuntul e vechi de vreo 2 luni. Si pe mine m-ar fi interesat, dar deocamdata ce fac aici e cool, asa ca... mai vedem. Poate daca scot la mezat un director de marketing, atunci da... ![]() Sa inteleg ca ai pile puternice la Dacia sau ca intr-adevar esti o somitate in domeniul tau?Daca ar fi pe bune as aplica si eu si nu neaparat pe postul de director.Pe ala ti l-as lasa tie cu promisiunea ca ma faci si pe mine un sefulet de departament. Ce naiba , mai credeti in mos Craciun? |
--------------------
Dividae
et
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca trebuie sa fii o somitate ca sa ajungi manager de marketing (sau PR) la Dacia. Please!
![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Funny |
![]()
|
Daca zici tu.Oricum , te rog sa nu ma uiti daca ajungi "big boss in town".
|
--------------------
Dividae
et
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
citat din misiunea viitorului sef departament:
QUOTE *Construirea si mentinerea unor bune relatii cu autoritatile publice (Oficiul pentru Protectia Consumatorului). ma intreb cum vine asta? suna cam dubios.... |
-------------------- |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ai dreptate...se cauta o fata capace pe postul asta
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
maddan |
![]()
|
Pai iti dau ei masina...
![]() De altfel, cunosc destul de multi directori (manageri, eh), care nu au masina personala, si merg cu Volvo-urile de serviciu. De ce sa dea banii pe o masina cand le da firma? Happy now? |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca ar fi sa-si aleaga ei omul de pe forum, eu zic ca cel mai bine i-ar numi pe Asarban si MoneyTalks. Simultan si concomitent
![]() Sa vezi atunci raspunsuri la mailuri ![]() ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
S-a gasit!!!!!! Iata, va prezentam in premiera noul birou VC si noul saf al departamentului VC
Attached thumbnail(s) QuitComplainingAboutYourJ_35.jpg ( Size: 24.52k ) Number of downloads: 61 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai nou se cauta Inginer calitate. Oare are legatura cu caseta de directie defecta?
![]() ![]() http://bestjobs.neogen.ro/index.php?j_lg_m...&idoferta=46521 |
--------------------
x
x
- x
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Nov 2004, 12:34) Ma, sincer sa fiu m-as arunca eu da' n-am studii comerciale. Si mi-e si lene sa caut cv-ul + scrisoarea de intentie vezi ca mai sunt si alte posturi!!!!...unele chiar interesante... iar pentru scrisoarea de intentie te ajutam cu cateva citate din raspunsurile Dacia...sa vada ca ai studiat indelung! ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Al, merci! Ala e singurul post la care as mai putea aspira, restul cer ori studii tehnice, ori cunoasterea englezei SI a francezei.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
ca sa nu mai deschid un nou topic despre VC - m-am inscris pe site la un drive-test SLZ in orasul meu, m-au sunat dupa vreo 3 saptamani sa imi zica ca vor lua legatura cu un Dealer Zonal care ma va suna sa ma programeze. Au trecut 2 luni. Cred ca e scump un apel telefonic local, alta explicatie nu am.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 13:07 |