imbunatatiri solenza
![]() ![]() ![]() |
imbunatatiri solenza
tottyovi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004, 1.4 MPI
|
|||
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
1.Nu stiu
2.2 x 130 ron macarale electrice + 100 ron maxim manopera (sau ti le montezi singur).deci maxim 360 ron Arunca un ochi si aici: http://www.daciaclub.ro/geamuri-electrice-t83787.html 3.2900 ron inclusiv montaj.Cauta la bursa. Poti monta si xenon, e vreo 170 euro instalatia, am vazut pe o solenza si arata foarte bine dar nu-s legale, deci o sa ai probleme la itp/rar. This post has been edited by Zippy: 27 Nov 2007, 16:28 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Poti sa iti iei niste becuri Philips Blue Vision de 90W si te-ai scos. http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=58#
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
cristi_vb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Blue Vision-urile h4 sunt 55/60W
|
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Daewoo Matiz
2006 / 2004 Fericitul castigator al unui loz necastigator.
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Da scuze ma uitasem la altele inainte.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
Psych0 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 5 October 07 ![]() |
QUOTE(Zippy @ 27 Nov 2007, 16:25) Poti monta si xenon, e vreo 170 euro instalatia, am vazut pe o solenza si arata foarte bine dar nu-s legale, deci o sa ai probleme la itp/rar. nu ai treaba cu rar-ul si itp-ul ptr ca sunt omologate TUV eu am pe solenza si a fost cam ... 8 milioane bi-xenon sa pui aer conditionat mai bine te lasi la mana ta ... este foarte expensive |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
te costa vreo` 1000euro sa-ti pui aer conditionat
15Cai-300euro, stiu un tip |
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Psych0 |
![]()
|
daca dintr-un motor aspirat de 75 de cai el da 15 .... atunci nu vreau sa ma gandesc ce face la un evo sau subaru ....
e imposibil ... 15 cai ... poate ponei ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Pana nu vad si rezultat dyno-test de la acest adevarat hacker 1,4 MPI....nu prea cred ca e vb nici macar de 15 ponei in plus...Asa si eu pot sa-mi schimb orice si sa zic ca am 30 de cai in plus,dar pot dovedi?
![]() Hai sa nu ne mai indoim la vrajeala oricarui mecanic de cartier. |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adicorbos @ 3 Dec 2007, 14:29) 1. sunt multe modificari de facut si la sfarsit te intrebi daca a meritat . 2. eu stiu mai multi ! ![]() - acum pe bune , se castiga acei 15 CP la un diesel de vre-o 80 -100 CP , altfel , dintr-un motor de 1.4 8v mai mult de 8-9 din cip nu ai cum daca mai vrei sa mergi normal cu ea . ( ajungi la 10 numai din cip daca maparile sunt sport 100% , nu te mai intereseaza noxele , nici consumul si vei folosi numai benzina de CO 98 - 100 ) - dupa ce schimbi si admisia si evacuarea poti obtine 12 CP destul de bine . Culmea e ca din acel moment te chinui pt fiecare calut si de acolo va fi un prag . - daca schimbi injectoarele s-a dus naiba consumul ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
"Dar ce mai conteaza consumul, ramai cu gloria !"
Recunoasteti replica ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Psych0 |
![]()
|
exista pe net un anunt cu un tip care face compresor mecanic pentru solenza 1200 de euroi .. asa da .. cred ca ii da si mai mult de 15 cai
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
TBonu |
![]()
|
Hmm da si tu un link, dar eu ma intreb saracele componente ale motorului rezista la cresterile astea de putere?
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Cum sa nu reziste?
Rezista mult si bine,cam distanta dintre doua semafoare!Da` macar ramai cu gloria de a fi dat ``cea mai exploziva liniuta din viata ta``! |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
TBonu |
![]()
|
Daia eu sunt adeptul "tuningului" audio: "senzatie majora cu 40 la ora" nu la chestiile absurde pe care le poti face la masina: " eu merg cu Dacia tu mergi pe jos, / ramai prost cand apas pe nos"
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
15Cai-300euro, stiu un tip
Il cheama pe tip , cumva, Brabus GmbH ??? |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
BoomPunk |
![]()
|
Nu,se numeste Munchausen tunning.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Rideti voi, dar caii se pot scoate cu adevarat. Mai greu e cind vrei sa-i bagi la loc, inauntru...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai prin ce orificiu scoti caii?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
a reusit cineva sa isi monteze inele aeratoare ca acestea?
stiu ca sunt pentru logan, dar oare nu se potrivesc si la solenza? Attached thumbnail(s) 06072007_008_.jpg ( Size: 165.12k ) Number of downloads: 269 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Se potrivesc aeratoarele cu totu....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
ghermann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 4 October 07 ![]() |
ai pus tu?
vrem sa vedem si noi sau cine are asa ceva |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 EUROPA
- OT 22 TLD
|
|
TBonu |
![]()
|
Nu se potrivesc cu totul , trebuie modificate, sunt mai scurte si nu mai fac "contact" cu teava aertorului din interior.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:10 |