Restrictii UE, Intrebare ...
![]() ![]() ![]() |
Restrictii UE, Intrebare ...
mariusdanielchelariu |
![]()
|
||
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
din 88 nu e inmatriculat deja
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
ba este inmatriculat, dar eu o sa trebuiasca la il trec pe numele meu, ca sa nu fie pb cu politia...
29 Nov 2007, 18:49: E o Dacie Brek din 1988, al 2 lea proprietar, Rk motor, ambreiaj nou, stare buna, 27 de mil.(asta ca sa nu fie confuzii) This post has been edited by mariusdanielchelariu: 29 Nov 2007, 17:49 |
--------------------
Dacia
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Tot tambalaul e pentru prima inmatriculare. Daca e inmatriculat... care e problema?
Ai impresia ca in UE nu circula masini mai vechi de 12 ani ? |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() O sa poti sa inmatriculezi si Ford T. Si acum poti, insa bani sa ai. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Odata ce masina a fost inmatriculata in Ro,poti sa o inmatriculezi pe numele tau chiar daca e fabricata in 1900 toamna.Asa interdictie ,desi tare ar vrea,guvernul roman NU POATE sa o introduca.Daca e buna dpdv tehnic si esti cu taxele la zi ,poti sa circuli cu ea peste tot in UE,nimeni nu te opreste.
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Coool , mi-ati luat o piatra de pe inima...
|
--------------------
Dacia
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Mai nou se numeste " Transcrierea transmiterii dreptului de proprietate". Masina nu se mai radiaza.
This post has been edited by Amedeus: 29 Nov 2007, 21:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asta e din ciclul 3 prezoane, stai linistit, si nu mai crede tot ce auzi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Ms, argon...
Ideea e ca banii astia, putini cum sunt, pt mine inseamna ceva efort... Multam' fain , baieti! Cu stima, D. |
--------------------
Dacia
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
As avea si eu o propunere de continuare a topicului, pe aceeasi tema, dar putin non-auto. Circula multe legende asemanatoare despre faptul ca activitatile economice de un anumit fel vor trebui scoase din localitati sau marginalizate, ca nu va fi voie sa fie crescute animale domestice in orase...Ca despre sacrificarea porcului european, soia "cu tuning" genetic, taxa de prima inmatriculare si masurile anti-aviara, am vazut toti ce si cum. Ce alte surprize ne mai asteapta, nepopularizate, prin sertare ?
This post has been edited by CIPTUNING: 30 Nov 2007, 17:25 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(argon @ 29 Nov 2007, 21:37) La asta nici in momentul asta nu stiu care e adevarul. Asta vara am fost gazduit de niste oameni foarte de treaba in Timis care ieseau des din tara si mi-au zis ca nu mai permiteau autoritatile ungare trecerea masinilor cu 3 prezoane. Eu pe cine mai cred? La vara vreau sa fac o Germania cu Dacia mea ![]() ![]() Gluma e gluma, dar cand am fost la mare aveam de gand sa intru putin si in Bulgaria, macar asa o zi sa vad ce misca si pe la ei, si nu m-am mai dus din cauza celor spuse de oamenii din Timis. Inca o data, eu pe cine mai cred? ![]() Mentionez ca aveam si am si acu, carte verde. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Si eu sunt din Timis si iti spun ca poti sa iesi linistit. Mi-e lene sa ma duc jos (e si intuneric si frig
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Circula in UE, Citroen 2 CV (vazut in Austria, vazut in Germania,vazut in Franta). Si ala are 3 prezoane si e de cand era bunica fata...
![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Circula 2CV si in Romania....mai precis Ploiesti
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:25 |