DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Richard Hammond conduce un Renault F1, si ascultati o melodie cantata din motor

2dor
post 3 Dec 2007, 08:28
Post #1

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Group: Members
From: Bucuresti

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ssilviu
post 3 Dec 2007, 10:05
Post #2

F1 Man

From: Nicaieri

Wow, nu ma asteptam sa apara asa repede pe youtube biggrin.gif. Acum se vede ce diferenta enorma in pilotaj este intre Tiff Needell si restul celor de la Top Gear.

This post has been edited by ssilviu: 3 Dec 2007, 10:12

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
2dor
post 3 Dec 2007, 10:15
Post #3

Nu e numai Tiff, si Vicky si Jason sunt piloti de curse.

--------------------
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
ssilviu
post 3 Dec 2007, 10:23
Post #4

F1 Man

Doar Tiff a fost in F1. Dar asa e, si ceilalti doi se chiar pricep.

Filmuletul cu Ham Ham din episodul de aseara il ai?

This post has been edited by ssilviu: 3 Dec 2007, 10:24

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
ady85btz
post 3 Dec 2007, 10:35
Post #5

Membru onorific

frumos blush.gif

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
A l e x
post 3 Dec 2007, 15:40
Post #6

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Da, acum vad si eu ce inseamna un pilot de F1, ca totusi Hammond n-are cum sa nu fie un sofer experimentat, numai pentru emisiune de a condus toate masinile posibile, mai are si Porsche acasa, deci sigur nu e un drifter penibil de la Carol...

Si despre diferente, da, nu prea putem compara prezentatorii de la 5G cu cei de la TG dpdv al sofatului, dar e o problema. Cei de la 5G sunt profesionisti in ale condusului, si atat. In rest au numai glume proaste si n-au absolut niciun farmec pe sticla, pe cand cei de la TG stiu sa faca show, si cand stau toti 3 pe canapea si discuta "stiri" fac ceva distractiv, asta e talentul lor... Pe circuit, e altceva.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Arhimede
post 4 Dec 2007, 12:25
Post #7

Membru inferior, lung si tare

Jason a castigat british touring championship daca nu ma insel.

O vreme am crezut ca Stig e Tiff. biggrin.gif Dar am cautat pe net si am descoperit ca ma insel.Oricum entuziasmul cu care conduce Tiff mai orice masina n-are cum sa nu fie contagios.

Mie imi place si 5gear foarte mult.Stie cineva care a fost motivul pentru care s-au certat cei doi?(tiff si jeremy)

This post has been edited by Arhimede: 4 Dec 2007, 12:30

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
R19/16v
post 4 Dec 2007, 12:36
Post #8

Oldschool Member

From: Ploiesti

QUOTE(Wikipedia)
The Health & Safety Executive report on the accident stated that Hammond's "instantaneous reaction to the tyre blow out seems to have been that of a competent high performance car driver, namely to brake the car and to try to steer into the skid. Immediately afterwards he also seems to have followed his training and to have pulled back on the main parachute release lever, thus shutting down the jet engine and also closing the jet and afterburner fuel levers. The main parachute did not have time to deploy before the car ran off the runway." The report suggests that the accident may not have been recoverable even if the driver had reacted with no more delay than was humanly possible
*

Poate ca n-o fi tocmai prost... dry.gif

Si, ca de obicei, sunt de acord cu A l e x.

5th Gear ma cam plictiseste. In schimb la Top Gear ma uit cu mare placere si, de obicei, cu gura pana la urechi biggrin.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
2dor
post 4 Dec 2007, 12:37
Post #9

QUOTE(ssilviu @ 3 Dec 2007, 11:23)
Doar Tiff a fost in F1. Dar asa e, si ceilalti doi se chiar pricep.

Filmuletul cu Ham Ham din episodul de aseara il ai?
*

Ssilviu am toata emisiunea.

Oricum din cate am inteles Jeremy si cu Tiff erau la Top Gear impreuna, insa la un moment dat s-au separat.

--------------------
+
R19/16v
post 4 Dec 2007, 12:47
Post #10

Oldschool Member

From: Ploiesti

However, Needell is best known in the United Kingdom as a television presenter and television and print motoring journalist, in particular in association with the BBC TV series Top Gear which he started co-hosting in 1987. In 2001, when the BBC cancelled Top Gear (the show was brought back in 2002), Tiff and the whole cast defected and signed with Channel 5 to produce and host a new motoring show named Fifth Gear. He does however, still contribute to Top Gear magazine. Tiff has also co-presented 'MPH' at Earls Court in 2003, 2004, 2005 and 2006 with Jeremy Clarkson and Richard Hammond.[1]

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
A l e x
post 4 Dec 2007, 13:54
Post #11

Eu sunt convins ca toti trei prezentatorii de la Top Gear sunt soferi foarte buni, chiar si "Captain Slow". Au condus toate masinile posibile, si mai mult decat atat, au fost lasati sa "le rupa", nu au condus cu 50 km/h de frica sa nu le strice. De Veyron toti 3 s-au bucurat folosindu-l la capacitate maxima...

Au circuitul de la TG pe care sunt convins ca-l folosesc cand vor ei, etc... etc... Mi-e greu sa cred ca trei oameni care castiga bani din alergat masini care nu le apartin si fata de care n-au nicio raspundere nu sunt soferi buni.

Dar daca-i comparam la nivel inalt, normal ca nu se pun cu pilotii profesionisti... Dar daca l-ar fi lasat pe Hammond sa se antreneze cu un monopost o luna inainte de segmentul respectiv, oare nu ar fi fost altfel ? Eu zic ca s-a descurcat ok pentru un amator care s-a urcat de pe Porsche direct pe fostul monopost a lui Alonso...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ssilviu
post 4 Dec 2007, 15:59
Post #12

F1 Man

Compara totusi cu asta:

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
A l e x
post 4 Dec 2007, 16:26
Post #13

Am discutat odata, oamenii sunt mai buni ca piloti, pentru ca sunt profesionisti. Asa, si ? Top Gear mi se pare mult mai amuzant si mai interesant, chiar daca Fifth Gear ofera informatii mai reale, mai importante si au piloti mai buni...

Precum am spus, Tiff e un pilot foarte tare. Si Vicki e... Si Plato.. Dar au o problema, sunt penibili pe sticla. Fac glume rasuflate, etc... Tot respectul pentru ei pe circuit, dar la TV nu se compara cu Clarkson, Hammond si May care chiar fac show si sunt chiar amuzanti...

Plus, Top Gear are ceva cadre si montaje de te lasa masca, din punct de vedere cinematografic e ani lumina peste 5G.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ssilviu
post 4 Dec 2007, 16:30
Post #14

F1 Man

Noap, problema e la modul in care tu vezi situatia. Cei de la 5G nu fac glume rasuflate, ci tu le consideri asa. Nu vreau sa spun ca au glume reusite, ci doar ca depinde de cine le priveste. La fel cum frumusetea e in ochiul privitorului.

Mie de exemplu imi place mai mult sa ascult comentariul la un drive test la Tiff decat la Jeremy. Asa cum zicea si Arhimede, entuziamul lui Tiff mi se pare mai placut la privit decat bascalia lui Jeremy.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
A l e x
post 4 Dec 2007, 16:53
Post #15

Eram sigur ca iar pui placa cu "ochiul privitorului". Nu zic ca n-ai dreptate, dar putina diversitate nu strica smile.gif

Fifth Gear e showul care a vrut sa inlocuiasca Top Gear-ul, dar cand TG s-a intors a facut 5G-ul sa arate ca o copie nereusita a acestuia. Nu ma intelege gresit, consider ca o disputa 5G vs TG e la fel ca una Pepsi vs Coca-Cola, fiecare are alta parere, si eu sunt multumit ca avem doua emisiuni auto si nu consider ca are rost sa facem o rivalitate, ci sa ne bucuram de ambele, dar eu oricum nu voi lua masina nici dupa ce spune Tiff, nici dupa ce spune Jeremy, deci ma uit pentru amuzament, si Top Gear-ul ma face sa rad si uneori ma uimeste cu profesionalismul cinematografic (ce sa-i faci, eu sunt putin in domeniu deci ma uit altfel la astfel de chestii), pe cand Fifth Gearul ma lasa cu un gust amar in gura, din ambele puncte de vedere... Chiar ma plictiseste uneori...

Normal ca e parerea mea dar sunt unele lucruri care nu tin numai de gusturi, tin si de spiritul de observatie, si aici ma refer in primul rand la cum arata TG si cum arata 5G dpdv al cadrelor, montajului, etc... Si asta conteaza, ca din nou, eu ma uit pentru divertisment, daca vreau informatii, am mai multa incredere in Google smile.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
2dor
post 4 Dec 2007, 16:54
Post #16

Sincer 5G are succes datorita lui Tiff care stie sa faca un test si sa vorbeasca. In rest ceilalti parca nu au ce cauta acolo, in special pustanul ala brunet care e doar de cateva episoade. Nici macar la teste nu sunt de acolo, parca rad fortat si nu sunt din peisaj. La TG nu vezi asa ceva, e adevarat ca Jeremy e centrul atentiei, insa si ceilalti stiu sa se incadreze, iar glumele nu se pot compara. TG e clar un pamflet, nici nu se vrea altceva, se vede dupa tendinta de a face in fiecare emisiune cate un task pentru cei trei. E schimbata clar emisiunea fata de cum era anul trecut, insa pesemne ca are succes in felul acesta si mie personal chiar imi place.

--------------------
+
A l e x
post 4 Dec 2007, 16:59
Post #17

De acord, TG stie ce e si nu incearca nimic altceva, chiar acum cateva episoade a spus Jeremy "We got an award for the best factual show on television even though we never had any facts" sau ceva in genul, deci ei nu se vor nimic mai mult decat o emisiune de caterinca, prezentata de trei caterincari....

5G pe de alta parte, e o emisiune mai serioasa ce se vrea si amuzanta, dar partea a doua nu prea le merge... Era odata un test cu un Alfa Romeo cu Vicki (nu mai retin ce model) si era o mica sceneta cu ea la geam si naratorul spunea cum a fost dezamagita de multe alte Alfa pana acum si ca nu mai vrea sa mai fie "ranita in dragoste" de un alt Alfa, pana la urma spune Vicki "We girls never learn" si se duce sa-l conduca. Ideea, buna. Cum a iesit ? Penibil.

5G ar trebui sa faca ce a facut TG. Sa inteleaga scopul lor si sa se axeze doar pe el. Sa faca emisiune informativa cu 3 soferi profesionisti si sa nu incerce mai multe, sa lase TG-ul pentru caterinca, si suntem toti mai castigati.

Apropo, mult mai bestial sezon asta nou decat cel precedent. O fi din cauza accidentului lui Hammond care i-a dat peste cap ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
vis-a-vis
post 4 Dec 2007, 17:03
Post #18

DaciaClubber

Doar un cuvant am de... scris... "RATING".

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
ssilviu
post 4 Dec 2007, 17:05
Post #19

F1 Man

Asta e clar. Cel mai bun sezon de pana acum.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
DrK
post 11 Dec 2007, 10:07
Post #20

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

video not available..

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
ssilviu
post 11 Dec 2007, 10:11
Post #21

F1 Man

Pai da. E sters pentru ca youtube are parteneriat cu BBC. Si va aparea iar, oficial, dar dupa ce o perioada de timp mai lunga.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
DrK
post 11 Dec 2007, 10:15
Post #22

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

ce episod este? imi iau seria si ma uit acasa smile.gif)

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th June 2025 - 07:31
Forum Renault