Montare Sorturi.
![]() ![]() ![]() |
Montare Sorturi.
Imparatul |
![]()
|
||
Imparatul Group: Members Posts: 188 Joined: 2 December 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
Htdcjjj
- IS 12345678910
|
|||
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
sorturi= aparatori de noroi.
vezi ca e un topic dedicat lor, cu poze si multe alte info utile. foloseste search din cate stiu eu: pe fata : nu gauresti nimic ci doar le fixezi la locul lor pe spate: dai gauri in spoiler sau le infiletezi(suruburile) direct in spoiler This post has been edited by speed_fane: 5 Dec 2007, 13:56 |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
band206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 January 08 ![]() |
Buna. Uitati un singur lucru. Ca aceste aparatori au un rol f important in protectia pragurilor. Acestea sunt cel mai expuse la stropire cu noroi sare, etc. Frumoase, nefrumoase, dar merita. Eu sunt din Iasi, am cumparat un set din bazarul nostru la 400 mii si le-am montat la dealerul de aici cu 500 mii manopera. In magazin sunt 900 mii
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat GPL
2007
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu mi-am luat aparatori type r pt logan din carrefour cu 25 de ron si au venit cu tot cu suruburi
|
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
500 000 lei manopera montare aparatori de noroi???
![]() Ma apuc de afaceri, imi deschid atelier de montat aparatori de noroi, mai ai amici dispusi sa plateasca atatia bani? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
band206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 January 08 ![]() |
Asta e manopera la reprezentanta. Daca masina e in garantie si le pui singur pierzi garantia la caroserie. Asta e.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat GPL
2007
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
adryan_1.6MPI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 January 08 ![]() |
nu radeti ca e adevarat chiar daca pare o chestie ciudata chiar iti poti pierde garantia.de ex:un vecin a vrut sa isi pune un eleron cumparat de la ei dar a vrut sa il monteze el.Si i s-a spus ca va pierde garantia.
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 AMBITION
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Daca credeti toate balivernele lor, o pierdeti...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ciascaic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 1 September 07 ![]() |
cam mult 500.000 ROL tinand cont ca ora de service la reprezentanta este 400.000 ROL iar operatia tine maxim 20 min - pe mine m-a costat 200.000 ROL ca am lasat ceva si baiatului care le-a montat (100.000 ROL)
|
--------------------
dacia
logan
14.09.2007 1.5 dci 85CP KissFM
- ph XX cia
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Eleron din ăla cum e de la Laureate în sus?
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Azi-maine or sa va spuna ca va pierdeti garantia si daca va spalati masinile la alte spalatorii decat la cele autorizate de Dacia...
Continui sa ma minunez, cum dracu sa platesti 500.000 lei pt montarea a doua aparatori de noroi, cand la orice atelier de vulcanizare ti le fixeaza cu maxim 50.000... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(band206 @ 6 Jan 2008, 12:48) Asta e manopera la reprezentanta. Daca masina e in garantie si le pui singur pierzi garantia la caroserie. Asta e. ![]() ![]() ![]() ![]() ma gandesc din ce in ce mai mult sa deschid un topic cu garantia asta!!!e un fel de baubau...o sa fie soferi care or sa se duca sa si puna lichid de parbriz cu 50 ron manopera ca sa nu piarda garantia la stergatoare.... ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu te atingi de tabla daca montezi aparatorile de noroi!Asa ca nu ai de ce sa pierzi garantia la ...caroserie.Nu-i mai credeti pe cei de la reprezentanta.Asa incearca sa te abureasca si cu uleiul de motor si cu orice consumabil de la revizii.Ca sa iti bage pe gat piesele lor,cu preturi triple fata de magazine.Iar de manopera...nu mai comentez.
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
eu mi le-am montat singur. daca vreodata voi avea nevoie garantie si o sa faca figuri din cauza asta torn benzina pe ei si le dau foc
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu o sa faca nimeni figuri,stai linistit.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(band206 @ 6 Jan 2008, 12:48) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daca nu ti-au spus cei din service ai grija ca aceelasi lucru e valabil si daca bagi alt ulei decat DaciaOil,daca bagi alt antigel,daca bagi alt lichid de parbriz,si lista poate continuaaaaa |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pana se mai lamureste lumea cum e cu sorturile, cu tricourile, cu helancile si alte accesorii vestimentare, imi permit sa informez ca in urma utilizarii functiei de search care la mine nu a dat nici un fel de probleme, nu m-a muscat si nici nu mi-a creat senzatii de greata sau de lene cronica sau acuta, mi-a rezultat topicul:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7153&hl= Drept urmare aici se inchide. Pe viitor, pentru cine nu a apucat sa citeasca regulamentul, as dori sa subliniez prevederea de la art. 2 lit. b teza 2 care zice: QUOTE(Regulament) De asemenea, este obligatorie folosirea optiunii de cautare (search) pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:39 |