Certificat Fiscal, lipsa certificat fiscal
![]() ![]() ![]() |
Certificat Fiscal, lipsa certificat fiscal
smileyady |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra H
2004 1.7 cdti
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu prea.
Da de el si zi-i sa ti-l trimita prin posta... Legal, daca certificatul fiscal nu exista, contractul de vc nu e valabil. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Problema de fapt e la el in primul rand cu exceptia cazului ca nu e vreo firma fantoma si nu mai poti sa-i dai de urma....Cred ca este vorba de o persoana juridica daca trebuie certificat fiscal si atunci trebuie si factura pe langa contractul de vanzare cump., de fapt factura trebuie emisa obligatoriu daca vanzatorul e pers. juridica(si emiterea ei trebuie facuta dupa procurarea certificatului fiscal).
This post has been edited by traffictours: 5 Dec 2007, 18:21 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
geo_toth |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 2 October 07 ![]() |
stimabile si eu sint in aceasi situatie am cumparat masina din alt oras si era pe firma inca din vara ma tot chinui sa rezolv ,eu am facut contact dar a expirat,dar am cartea siasteptsa-mi trimita factura fiscala,dar iti trebuie si de la finante o hirtie cum ca nu are datorii
|
--------------------
renault
megane
2 Sedane
- SB 35 BIA
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
salut, am si eu o problema, am cumparat o masina si am pierdut certificatul fiscal, eu st din pitesti proprietarul din bucuresti. problema e ca nu pot sa dau de el. ce pot sa fac, pot sa cer eu un duplicat la primarie/taxe si impozite sau trebuie neaparat sa fie proprietarul?
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
nimeni nimic???
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
doar proprietarul poate cere asa ceva
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:04 |