bord nova
![]() ![]() ![]() |
bord nova
cody_bucuresti |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova gt
99 1.6 8v 75cp
- b 12 kdy
|
|||
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Din ce-am intrebat si eu... Trebuie sa schimbi centura (mai exact "slotul" in care intra pentru a beneficia de acea "optiune", utila intr-adevar). Nu stiu daca merita chiar asa mult. Eu unul nici nu concep sa merg cu o masina fara centura. E ca si cum as inchide usa
![]() Ca idee asa nici la passatul din semnatura nu am (se aprinde, dar se stinge automat dupa 3 secunde. Nu se poate altfel.) si nici la Octy2 a lu maica-mea. Deci ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
cody_bucuresti |
![]()
|
dap e doar ca idee.....poate cumva legata la un buzzer ca cel pentru lumini lasate aprinse...sau usi deschise...doar asa...ca inca ceva conceput de fabrica dar finalizat de cumparator
![]() |
--------------------
dacia
nova gt
99 1.6 8v 75cp
- b 12 kdy
|
|
barbutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 22 May 07 From: pitesti ![]() |
eu am demontat acelas bord de care zici tu si am vazut acel martor si inca 2 care par a fi pusi in plus
nu cred k faza cu centura merge nici pe logan nu am cunostinta sa fie un astfel de senzor.Corectatima dak gresesc:) |
--------------------
Renault
megane
2010
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
il poti face.
la matiz, suportul dintre scaune, de care vine prinsa centura, are un fir care duce la bord. e acelasi lucru ca intrerupatoarele de pe usi.cauti la dezmembrari asa ceva si te pui pe montat si tras fire. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Martorii de pe Nova GTi...
Attached thumbnail(s) DSC02656.JPG ( Size: 344.88k ) Number of downloads: 475 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu știu... Nu are bec, nici circuit măcar, și nu apare în documentație... Iar simbolul nu prea spune nimic...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
apollo |
![]()
|
cineva mi-a zis ca ar fi martorul de semnalizare de pe remorca.
![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
cody_bucuresti |
![]()
|
mersi cataling ptr poza. acum sunt sigur ca nu doar mi s-a parut ca am vazut asta cu centura. pai...in principiu trebuiesc schimbate alea de centura....insa inseamna cautat unele sa se potriveasca,cablaraie, demontat bordul etc etc. speram sa fie doar vorba de vreun fir sarit
![]() cat despre semnul ala incercuit habar nu am nici eu ce....si cu remorca nu stiu ce sa zic...eu am avut la un moment dat remorca dupa mine si pentru semnale mi se aprindeau doar martorii ei normali de semnalizare pe bord. |
--------------------
dacia
nova gt
99 1.6 8v 75cp
- b 12 kdy
|
|
apollo |
![]()
|
nu stiu daca ati observat, dar in lateral sub ceasuri jos, mai sunt niste becuri.is amandoua rosii.
am legat eu un bec si nu arata nimic.culmea e ca becurile sunt acolo. e ceva aditional cumva?pot lega eu acolo ce vreau? as vrea sa fac ceva pentru statie, dar sa si scrie.ar fi usor si nici nu deranjeaza la ochi. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
În colțul din stânga jos e martorul dezaburire lunetă, care la mine se aprinde după ce am pus bec (nu avea), luminează galben... În dreapta nu mai știu ce e...
|
--------------------
-
-
|
|
apollo |
![]()
|
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
E și pe întrerupător...
![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 12 Dec 2007, 16:58 |
--------------------
-
-
|
|
cody_bucuresti |
![]()
|
desi cand am inceput topicul asta ma interesa sa modific ceva pe la bord acum am probleme cu el. dacia...ce-o sa-i faci?
![]() se pare ca nu mai imi merge becul de la kilometraj si nici martorul ala de la semnalizare pentru stanga.....practic...nu stiu ca am pus semnal stanga decat cand aud tacanitul de la releu...si noaptea habar nu am ce viteza am. am cautat o explicatie clara cum sa ajung la becuri si cum se scot. de asemenea din ce am citit pe aici am aflat ca in autovit sunt niste leduri care inlocuiesc direct becurile standard.(ma intereseaza astea ca mi-as schimba si culoarea la bord) daca stiti daca se merita ledurile alea daca chiar exista astept raspunsuri |
--------------------
dacia
nova gt
99 1.6 8v 75cp
- b 12 kdy
|
|
apollo |
![]()
|
din cate stiu , acele leduri e 8 RON bucata.
tu ai 10 becuri in bord, doar pentru iluminat cadranele de la turometru si vitezometru.asta ar insemna 80 RON sa mai zicem ca mai sunt inca vreo 10 pentru avarii, semnal stanga/dreapta etc. plus ca acele leduri, nu stiu cum sunt facute, dar lumineaza cat lumineaza si apoi se sting.oare au rezistente pe ele? cel mai bine te duci si cumperi leduri albastre de 10mm cu rezistenta pentru 12V 1,5 ron ledul si 0,1 ron rezistenta.ledul incape perfect in locul becului.cauti plusul si minusul de pe cablaj si il lipeste. un bec normal de bord e 2 ron bucata. cauta pe forum ca s-a discutat foarte mult de bord si de modificare a cadranelor . uite cateva poze : This post has been edited by apollo: 13 Dec 2007, 08:27 Attached thumbnail(s) IMG_0489.jpg ( Size: 162.63k ) Number of downloads: 396 P02_18_07_19_31.jpg ( Size: 42.77k ) Number of downloads: 451 P02_18_07_19_35_5B1_5D.jpg ( Size: 22.95k ) Number of downloads: 385 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:55 |