Clio3 Dynamique vs Megane Bicorp Prima, Variante
![]() ![]() ![]() |
Clio3 Dynamique vs Megane Bicorp Prima, Variante
stef12 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 November 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) bicorp_prima.jpg ( Size: 16.21k ) Number of downloads: 77 noul_clio.jpg ( Size: 24.63k ) Number of downloads: 79 |
||
--------------------
Dacia
Suprenova
2002 - Rapsodie
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie personal imi place mai mult Clio decat Megane, este mai nou si pare mai finisat, mai calitativ. Insa nu as lua cu AC manual, macar climatronic sa aiba. Clio este incapator la interior chiar si pentru persoane inalte sau late.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu clio as lua.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Intre Clio Dynamique si Megane Prima as alege cu ochii inchisi Clio
![]() ![]() Si inca ceva - eu as alege aer conditionat automat ca optiune suplimentara ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
-------------------
stef12: Raman totusi la diesel pentru ca.. Bucurestiul e Bucuresti . Iar un 1.6 16V benzina sigur nu scoate sub 12-13 in minunata noastra capitala. Deci, m-ar interesa sa si merg cu masina nu doar s-o am . ------------------- Alege Megane, in detrimentul lui Clio, fara sa te gandesti. Argumentele scrise de colegii de pe forum sunt foarte bine intemeiate. Acum, insa, din ceea ce vad eu, la Bucuresti nu se circula! LA Bucuresti se sta, se pierde timp in trafic. Unde vrei tu sa mergi cu ea in oras? Chiar si asa, parerea mea este, tinand cont de faptul ca partea financiara este foarte stricta, sa te mai gandesti la partea cu achizitionarea unui Diesel. Din start ai scadea vreo 1500 euro daca ai cumpara un Otto. Fa-ti un calcul si vezi in cat timp ti-ai amortiza banii astia. Daca intr-adevar un benzinar in Bucuresti ar scoate 12 litri / 100 km, crezi ca un dizelache ar scadea sub 8.5 - 9 litri / 100 km? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Pe tine pielea te incinta? vorbim la vara.Din cite lucruri bune are masina asta tu pentru asta ai gasit sa il lauzi, nu mai zic nimic, dar da si tu argumente pro.
This post has been edited by gabylzr: 4 Jan 2008, 12:10 |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Chiar crezi ca trebuie sa te conving pe tine de ceva?
Cu siguranta ca nu. |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:54 |