conectare selectiva, totul in afara de reno si dc
![]() ![]() ![]() |
conectare selectiva, totul in afara de reno si dc
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si la mine merge cam ca naiba
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Te-au hackerit dusmanii
Ce browser folosesti? Recomand Firefox. Si eu tot Rds de 25 lei am si merge teava. This post has been edited by Zippy: 12 Dec 2007, 19:20 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io-s la mama naibii in delegatie, bine, nu merge chiar cum zice FC, dar oricum merge prost
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Mie imi merge bine... Opera here...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
firechief lucreaza cu varul sau firefox
![]() nu de aici e problema ![]() This post has been edited by FireChief: 12 Dec 2007, 20:36 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu cred ca sunt blestemele lui argon
![]() ![]() |
--------------------
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
Am observat si eu lucrul asta, cand ma loghez de la munca. Practic trebuie sa dar refresh de 2 ori pe fiecare pagina pana mi se incarca. Cred ca avem net de la Romtelecom.
|
--------------------
fara
masina !
....
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Problema nu este de la serverul care livreaza dc si reno. E de la 3rd party scripts, alde trafic.ro sau altele de genul asta. Sau diversele reclame care uneori nu se incarca cu promptitudine.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ce sa zic ? .. mie imi merge OK .. de acasa. De la munca insa merge ca naiba indiferent de vreme.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Cata_B |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 4 December 07 ![]() |
Salut! Aceeasi problema am avut-o si eu cand utilizam anumite firewall-uri gen ZoneAlarm. In prima faza, adauga daciaclub si dc.exe in lista de exceptii a firewall-ului.
Daca nici asa nu merge, renunta de tot la antivirus. Si daca nici asta nu merge, reinstaleaza Windowsul ca s-ar putea sa ai vreo buba prin maruntaiele sistemului de operare. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- BV-11-xxx
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
De pe UPC cu Mozila, merge perfect.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Geez, nu renuntati oameni buni la firewall/antivirus si nu e nevoie sa reinstalati windows-ul doar pentru ca nu merge un site pe cat de repede vreti.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Cata_B: nu invata dom'le lumea la prostii, tu de cate ori ai probleme cu un site reinstalezi sistemul de operare?
Eu unul tind sa fiu de aceeasi parere cu zamolxes, e vorba de scripturile rulate de software-ul de forum pe serverele dacia & reno care incearca sa incarce stuff de pe alte locatii. FireChief, ar merge sa deschizi discutia la probleme tehnice, poate sunt sanse sa mai dezactiveze adminii executia acelor scripturi care se incarca inainte de a se incarca informatia utila din pagina. Traim in era advertisingului ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Cata_B |
![]()
|
Ok, Adip, de acord cu tine...invat lumea la prostii. Buuuuun! Da' cum explici treaba cu dc-ul? Sa nu-mi spui ca si pe acolo a patruns advertising-ul.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- BV-11-xxx
|
|
zamolxes |
![]()
|
Dap, si aici exista bannere.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
goliti si voi cache-ul si history-ul si poate merge mai bine....
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Cata_B |
![]()
|
Las-o in castraveti p-aia cu bannerele in DC ca n-au nici o treaba. Si apropos, reclame in DC gasesti doar sub forma de private message. Deci, exclus. Raman la parerea mea, ori firewall prea al dracu' ori windows plin de probleme.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- BV-11-xxx
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cata_B, FireChief se refera la DaciaClub (DC) nu programul de sharing
![]() This post has been edited by Shush: 13 Dec 2007, 11:46 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Cata_B |
![]()
|
Clar! M-am luminat! Retrag tot ce am zis! Sorry, greseala mea....
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- BV-11-xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
cind ai stomacul plin e greu sa il intelegi pe cel care moare de foame
![]() este a treia zi ma gindeam ca mi s-a mai intimplat odata ,acum citeva luni,dar a adurat doar o seara,a doua zi mergea bine nu e de la mozzila,nu e de la firewall,nu e de la antivirus( le-am activat dezactivat pe rind) totul merge perfect,peste tot...mai putin pe daciaclub si reno ca sa postez acum o sa imi ia vreo 20 de minute 5 minute pina imi deschide topicul,5 minute pina imi deschide add reply,10 minute pina cind masajul e transmis este clar o problema la forum ,altfel nu se explica din pacate nimeni nu face nimic ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
E cu dedicatie.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
FireChief |
![]()
|
deci
inainte sa citesc am ajuns la aceeasi concluzie am folosit acronisul si m-am intors in timp ![]() dupa cele necesare,am deschis forumul surpriza mergea brici...dar nu eram logat,intrasem ca vizitator am incercat sa ma loghez,si atunci...surpriza forumul a intrat in lentoarea cunoscuta surprinzator reclamele defileaza vesele si vioaie desi pagina se incarca in 5 minute deci... as ruga un domn moderator,sau admin sa verifice problema mea nu vreau sa cred ca cineva mi-a facut intentionat asta probabil este o regretabila eroare probabil! multumesc frumos! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
salutare
tot firechief va deranjeaza se confirma cu ajutorul lui autom m-am logat pe parola lui saracul el se chinuie probabil acum sa se logheze ca firechief va reusi dupa vreo 20 de minute situatia e clara acum multumesc cu stima firechief l.e. acum o sa ies sa intre titularul de drept |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
FireChief |
![]()
|
vad ca s-a rezolvat
multumesc! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Se poate inchide?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ia sa vedem.. se poate?
![]() |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:49 |