DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> am nevoie de ajutor...

NoNNy
post 12 Dec 2007, 19:13
Post #1

Membru incepator

Group: Members

care stie cam cat costa o baie de ulei???astept raspunsuri cat mai repede posibil...va multumesc!!!

--------------------
Dacia Supernova Campus - IF-03-GTY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
iuly89ct
post 12 Dec 2007, 23:52
Post #2

Membru cu masina...

From: Constanta

eu unul nu stiu sa-ti zic cat costa,dar te-as intreba cum ai reusit sa o spargi?ca sa stiu sa evit si eu si sa nu fac ca tine,cu regret o spun:(
nu'mi imaginez cum s-ar putea sparge dar fiind faptul ca are scutul de protectie solid.am vazut la un golf 2 ca avea scut din fibra de sticla sau din plastic si am cam ramas pe ganduri.Dar oricum VW sunt facute pt strazi de afara,nu pt Romania.

--------------------
BMW 525d E60 2006
"Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
+
NoNNy
post 14 Dec 2007, 21:35
Post #3

Membru incepator

imi cer scuze k nu ti am raspuns mai repede da acum am intrat pe site...pai hai sa iti povestesc cum am reusit...mergeam pe un drum super aglomerat si un nesimtit a venit cu faza lunga(tirist) si nu am mai vzt nimic in fata....dupa ce a trecut am vazut in fata mea o piatra cubica..(daca stii cum arata)...am luat-o in plin...si am agatato cu surubu ala de la baie....pe acolo pe unde ii dai drumu la ulei..si bineinteles sa rupt......daca stie cine sa imi zica cum as putea sa o scot de acolo as fi recunoscator ca eu nu am reusit...m am chinuit toata ziua...sad.gif

--------------------
Dacia Supernova Campus - IF-03-GTY
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 08:55
Forum Renault