n-am facut revizia de 10k la dacia;mai am garantie
![]() ![]() ![]() |
n-am facut revizia de 10k la dacia;mai am garantie
Ichebau |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ar trebui sa citesti cu atentie conditiile de acordare a garantiei.
Cu Daciile mele m-am dus la timp la revizii, in serviceuri autorizate, dar la mazda deoarece mi-au cartea masinii in germana si mi-au spus la prima revizie sa vil peste 20.000 de km si nu la 20,000 km, am ajuns cu masina la revizie la 27.000 km. Au vrut sa-mi anuleze garantia, dar i-am "santajat" cu cartea data in germana, in timp ce legislatia prevede ca trebuie data in romana. Mi-au facut o revizie la sange, au vazut ca nu e nimic defect si am cazut la pace. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Pai io cred ca s-a cam dus garantia.
Dar nu stiu de ce la 10k nu ai facut-o la service Dacia? Ca doar iti punea ulei si filtru si-ti verifica frine , directie etc. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai cam dat cu picioru in galeata. Garantia s-a dus de mult.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu vrei un FuelMax ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ichebau |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 19 Nov 2004, 14:05) fuelmax? daca imi schimba astia toba in garantie iau 2 fuelmacsi si dau si o bere ![]() maine ma duc pana la Auto sima bayer poate ma impac cu ei pana la urma ca pana acum la ei am avut numai surprize neplacute poate ma inteleg cu ei adik decat sa dau 1.600.000 pe toba mai bine bag 500.000 intr-un buzunar binevoitor si imi schimba cumva in garantie scuze ca incurajez spaga dar parca daca nu le dai un ban asa pt orice eventualitate se poarta cu tine de parca ai raie pe fata; nici nu se uita la tine |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Tine-ne la curent , sunt curios la a cata incercare reusesti sa schimbi toba pe garantie , sa vedem cat de incoruptibili sunt mecanicii nostri !
|
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
QUOTE(Ichebau @ 19 Nov 2004, 18:31) fuelmax? daca imi schimba astia toba in garantie iau 2 fuelmacsi si dau si o bere ![]() maine ma duc pana la Auto sima bayer poate ma impac cu ei pana la urma ca pana acum la ei am avut numai surprize neplacute poate ma inteleg cu ei adik decat sa dau 1.600.000 pe toba mai bine bag 500.000 intr-un buzunar binevoitor si imi schimba cumva in garantie scuze ca incurajez spaga dar parca daca nu le dai un ban asa pt orice eventualitate se poarta cu tine de parca ai raie pe fata; nici nu se uita la tine Este singura ta sansa.Insa vezi cum e tipul inainte sa te arunci cu spaga.Daca pare ca nu merge du-te la alt service sau cu vreo cunostinta.E cel mai sigur si poate rezolvi ceva.Altfel , la revedere garantie. PS.Dar totusi de ce nu ti-ai facut reviziile?Chiar nu-ti pasa deloc de masina? |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
citeste mai atent, omul si-a facut revizia in alt loc mai BUN
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
O prostie. Daca vrei ceva mai bun te duci la dacia sa-ti schimbe uleiul si filtrul asa cum cere garantia si dupa aia te duci unde vrea muschiuletzul tau ca sa rezolvi problemele discrete ale masinii (intr-un loc "mai bun" daca vrei). Macar daca i s-ar filfii de garantie, dar dupa cum se vede 1.5 milioane din propriul buzunar il sperie.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
Ichebau |
![]()
|
QUOTE(BH07ATX @ 22 Nov 2004, 20:34) O prostie. Daca vrei ceva mai bun te duci la dacia sa-ti schimbe uleiul si filtrul asa cum cere garantia si dupa aia te duci unde vrea muschiuletzul tau ca sa rezolvi problemele discrete ale masinii (intr-un loc "mai bun" daca vrei). Macar daca i s-ar filfii de garantie, dar dupa cum se vede 1.5 milioane din propriul buzunar il sperie. ai schimbat vreodata becu de la bricheta? daca te duci la sima bayer focsani iti da tot bordu jos; nu ca ar fi nevoie. daca vrei sa verifici placutele de frana mai intai trebuie sa cumperi unele noi; chiar daca placutele erau ca noi mi-au zis ca nu-i nimic ca pe alea care le-am cumparat degeaba le pot pune pe masa din sufragerie asa mai intr-un colt ca ar da bine. n-am facut revizia la dacia pt ca n-au fost de acord sa-mi puna ulei elf adus de mine desi alaturi era un clio cu acelasi motor 1,4 mpi si bagau elf; aici nu e ca in bucuresti unde poti sa-i alegi tu, aici te aleg ei pe tine pt ca sunt cam singurii. nu e vorba de bani, e vorba de atitudinea lor fata de client. pacat pt ca s-au facut service-uri moderne echipate ft bine dar oamenii nu s-au schimbat, au ramas in marea majoritate aceiasi. |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Fa pierduta cartea de garantie si solicita una noua, zici si tu ca ai facut revizia de 10 k dar nu ai cum sa dovedesti.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Oricum daca nu ai dat nici un ban la revizie pana acum poti sa schimbi linistit toba singur - pe banii tai. Daca plateai reviziile ieseai mai scump. Problema poate fi privita si asa: ai scapat de grija a 1.600.000 lei. Poate iti faceai probleme cum sa-i tii sau sa-i cheltui.
![]() |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
QUOTE(Ichebau @ 23 Nov 2004, 00:26) Si de ce nu te-ai dus in alt oras sa faci revizia? Daca service-ul local iti face figuri nu ai decit sa stai cu mobilul in mina si sa suni una doua la Vocea Clientului la Dacia. Sa le explice lor de ce nu vor sa bage Elf sau mai stiu eu ce. Una peste alta garantia in teorie este pierduta, pe barba ta. Nu e suficient sa spaguiesti un mecanic amarit. Pe baza carnetului aluia de garantie se face o gramada de hirtogaraie birocratica. E putin probabil sa treaca cu vederea lipsa reviziei anterioare tot lantul ierarhic. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
Ichebau |
![]()
|
QUOTE(Tudor B @ 22 Nov 2004, 22:36) Fa pierduta cartea de garantie si solicita una noua, zici si tu ca ai facut revizia de 10 k dar nu ai cum sa dovedesti. buna ideea ![]() totusi sunt pe cale sa o dau la pace cu ei; mi-au facut programare si au zis ca sunt de acord sa o schimbe dar manopera nu e inclusa poate imi cer 1.600.000 pe manopera ca le dau cu toba in cap ![]() |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
Ichebau |
![]()
|
QUOTE(BH07ATX @ 23 Nov 2004, 00:04) Si de ce nu te-ai dus in alt oras sa faci revizia? Daca service-ul local iti face figuri nu ai decit sa stai cu mobilul in mina si sa suni una doua la Vocea Clientului la Dacia. Sa le explice lor de ce nu vor sa bage Elf sau mai stiu eu ce. Una peste alta garantia in teorie este pierduta, pe barba ta. Nu e suficient sa spaguiesti un mecanic amarit. Pe baza carnetului aluia de garantie se face o gramada de hirtogaraie birocratica. E putin probabil sa treaca cu vederea lipsa reviziei anterioare tot lantul ierarhic. in septembrie 2003 cand am fost pt revizia de 10k putini dealeri stiau de uleiul elf, cu atat mai putin stiam eu despre vocea clientului despre care am aflat de aici de pe site de curand. faza cu vocea clientului mea culpa dar acum este cam tarziu; mai am 2 luni de garantie(daca le mai am si pe alea ![]() |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
bursuck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 16 May 03 ![]() |
Și dacă te duci pur și simplu la un service autorizat și soliciți revizia de 10 k ? Crezi că se uită careva la kilometraj ? Sau la tobă ? Dacă îi zorești, sunt fericiți să nu-ți mai pună testerul (caz în care ar putea să observe cineva kilometrajul). În ce mă privește, revizia de 10 k a fost o mascaradă. După ce mi-au schimbat filtrul și uleiul și s-au plimbat de două ori pe sub mașină m-au și expediat la casierie: gata șefu ! Nu mai spun cu ce scârbă mi-au pus testerul și mi-au completat nivelul la antigel după ce le-am adus aminte că respectiva revizie presupune și alte operații decât un banal schimb de ulei.
Dacă e vorba decât de tobă, probabil că nu merită deranjul unei revizii. Cu banii de pe ea probabil că îți poți lua a tobă nouă. Problema e că s-ar putea să-ți pice de ex. catalizatorul și atunci nu cred că ești dispus să scoți 12-14 milioane din buzunar, numai ca să eviți revizia de 10 k. |
--------------------
Dacia
Solenza (In)Confort
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
Omul mai are doua luni de garantie. De ce sa dea aproape 3 milioane pe o revizie ca sa scape cu fata curata la o toba de 1.5 milioane. Deja nu mai conteaza.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
bursuck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 16 May 03 ![]() |
Ai 100% dreptate. Oricum, trebuie să se considere norocos. Dacă în 16 luni nu i s-a dus decât toba, are o mașină bună. Subsemnatul a schimbat pe garanție un injector, un amortizor, ceva bucșăraie și catalizatorul. In plus a imbătrânit cu 2 ani stând pe lângă pricepuții mecanici Dacia și încercând să-i facă să înțeleagă de ce ar avea cineva pretenția să i se schimbe respectivele repere sau să i se elimine diversele scârțâieli și bâțâieli din mașină. Acum mi s-a dus garanția și sunt tare curios să văd ce urmează...
This post has been edited by bursuck: 23 Nov 2004, 09:43 |
--------------------
Dacia
Solenza (In)Confort
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
O mai avea omu' 2 luni de garantie, da' voi il trimiteti sa-si faca revizia de 10 mii de km. si el are 22 de mii deja.
![]() Ichebau, da-i dracu' cu toba lor si du-te la Pilot Service si pune-ti una de inox la 1.6 milioane cu manopera inclusa. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 17:40 |