Zastava, YUGO
![]() ![]() ![]() |
Zastava, YUGO
andreiutzu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|||
NFS |
![]()
|
![]() Membru încăpător Group: Members Posts: 52 Joined: 1 October 03 From: B u c u r e s t i ![]() |
Sunt extrem de rare la noi! Avea un nene in fata blocului la mine. Vreo 2 ani a mers cu ea turtita in fata, ca n-avea piese pt ea. In afara de aia cred ca am mai zarit doar vreo 2.
Websiturile sunt in cel mai bun caz in sirbeste... chiar si-asa, cred ca-s facute de soimi ai patriei. Singurele unde poti vedea cite ceva sunt astea doua: http://www.zpkg.com/ http://www.zastava.ba/index.htm Asta e in Bosnia de fapt. Reprezentanta in Romania nu stiu sa existe. Din pacate. |
--------------------
Hyundai Getz 2007 /
Volvo XC90 D5
2010
- B xx NFS Nu ne plecam sub nici o forma pentru ca avem si noi mandria noastra. Daca vrea sa-i pupam in kur, sa se urce pe scaun! (CATAVENCU)
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Urmareste si articolele de pe Wikipedia. A fost o masina care s-a exportat in USA cat si in UK, fiind la vremea respectiva un concept curajos de masina low cost. Din pacate razboiul din fosta Yugoslavie a distrus capacitatile de productie, din cate vad insa s-a demarat productia vechiului Punto in Bosnia Hertzegovina...Vorbim peste 3 ani daca va fi o alternativa si pt piata romaneasca...
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
uzina are o istorie interesanta. asfel initial zastava producea arme pt ca la inceputul anilor 1900 sa produca subansamble pentru ford. pana in anii 1940 produceau subansamble pentru faimoasele jeep.
masina este un concept realizat pe platforma Fiat 127 si Fiat 128, in SUA precum si in UK. in prezent versiuni imbunatatile ale masini sunt vandute in Serbia, Montenegro, Croatia, Macedonia, Greece, Lebanon, Libya, Syria, Tunisia, Poland si Egypt precum si in tarile est europene cunoscuta sub denumirea de Zvastava 10!intr-adevar fabrica din serbia dupa bombardamentele nato practic a fost facuta una cu pamantul. kg-apr2.jpg kg-apr8.jpg kg-apr7.jpg Se pare ca totusi in serbia s-a reluat productia acestor automobile si mai mult sarbii au decis sa produca si autovehicule utilitare care sunt asamblate in ungaria, autovehiculele fiind echipate cu motoare iveco.asa cum ati spus si voi la inceputul anilor 2000 un nou protocol a fost semnat intre fiat zvastava. masina produsa se pare ca va avea un pret sub 10.000 de euro. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:06 |