Set fise bujii, 150 Roni!!!!!
![]() ![]() ![]() |
Set fise bujii, 150 Roni!!!!!
Mario_b |
![]()
|
||
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Auzi de origine......
Alea de origine nu tot o sarma intr-un furtun au? Cel mai bine te duci la dezmembrari si iei unele de BMW, ca tot l-ai pomenit aici. Alea te tin toata viata (ma rog, cel putin la BMW-urile de odinioara) |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Amice ca sa facem o paralela un Durex de 50 mii e echivalent cu unul de 3 mii de lei? Ca doar sunt tot niste balonase din cauciuc...
![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
![]() In ceea ce priveste masina eu doar ti-am dat o solutie. Ideale ar fi niste fise de sarma cu mufa rezistiva, cum de altfel am si eu pe un BMW, de aia spuneam ca mai bine le iei de la dezmembrari. Astea originale de Dacie nu stiu cum sunt, dar mi se par cel putin scumpe (cat de bune sunt ramane de vazut, dar din moment ce cauti sa le schimbi....). |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Mario_b |
![]()
|
Pai le schimb ca a inceput sa se rupa izolatia la ele... La una se vede ceva metalic in ea. Motorul merge rotund, adica scanteieste ok.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă's de origine...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Eu am vazut la un service.. fise la metru.. si le sertizau baietii de acolo. Si mergeau perfect.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
La toate tipurile de masini fisele sunt scumpe, si cele de Cielo tot cam atat costa. Nu iti recomanda sa pui decat fise noi.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Aiurea... Normal că fișe noi, dar de ce să platești adaosuri comerciale de 300%?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
In Galati sunt ~ 35 ron.Am cumparat ptr. un prieten ca sa schimbe una la un VW.Sunt de Slz. dar merg bineinteles si pe Logan 1,4 ..........acu' nu stiu daca 1,6 are acelasi tip de fise.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
cumpara si tu de la un magazin de piese auto nu de la dealeri dacia. sau daca ai fost la un magazin normal mai cauta si in alta parte.
eu am cumparat pipa bieleta cu 80 de lei si la dealer era 240.aceiasi piesa. deci adaos comercial cu nesimtire si tupeu. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Tesla sunt excelente.Daca cele originale deja cedeaza in 2 ani si un pic,astea Tesla te vor tine mult mai mult.Eu am pe berlina de 3 ani si sunt ca noi(rulaj 40000km).Daca imi cedeaza alea de la Logan,tot Tesla iau.
LE-Subscriu la sfatul cu dealerul.Nu lua nimic de la ei.Au preturi mai mult decat nesimtite. This post has been edited by PaulT: 23 Dec 2007, 19:07 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Tesla sant foarte bune daca nu sarma de 2.5mm nu mai are moarte .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Cum sa tina numai 2 ani?
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Mario_b |
![]()
|
Ale mele fix 2 ani au tinut.
Deja se vede armatura aia la o fisa, prin izolatie... O sa fac poza daca pot. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:40 |