mi-a fiert apa din borcan a sist de racire:), care sunt consecintele?
![]() ![]() ![]() |
mi-a fiert apa din borcan a sist de racire:), care sunt consecintele?
djmarck |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 July 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Nu iti va afecta neaparat. Vezi ca sunt vreo2-3 topicuri despre aerisire, nici nu stiu ce masina ai, sa iti spun acum...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa faci o revizie a intregului sistem de racire !
si eu am patit asta anul trecut si am zis ca e de la carton , dar cand am umblat sa schimb antigelul am desfacut si radiatorul si am gasit un furtun obturat. daca nu ai mers mult nu pateste nimic motorul . apa nu s-a evaporat toata cum ai spus tu , ci a fost absorbita de motor cand a inceput sa se raceasca ( cel putin la mine asa s-a intamplat ) bafta ! |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Cauta sa aerisesti bine instalatia si dupa aceia urmareste cateva zile nivelul la borcan ;
- daca bolboroseste in borcan s-a dus garnitura de chiuloasa - daca apare ulei in borcan tot garnitura e de vina - daca dispare apa din borcan caut-o prin motor sau pe sub masina This post has been edited by Daddy: 20 Nov 2004, 21:02 |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
djmarck |
![]()
|
multumesc de raspunsuri,am sa vad cum reusesc sa aerisesc instalatia,ca practic nu am vazut cum se face,mai stiu teoretic cate ceva,sa vad poate imi arata vreo cineva....,pana acum nu au fost probleme cu motorul,dar voi mai fi cu ochii pe acul de la temperatura si chiar am sa ma uit pe la antigel si la garnitura sa vad daca totul e in regula,bafta si daca poate face cineva vreo poza cu busonul pe care trebuie sa-l scot,pentru a se scurge apa din motor si sa-mi explice un pic cu aerisirea asta e si mai bine,daca nu o mai las prin parcare...bafta si numai bine!
|
-------------------- |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Spune ce masina ai (daca zici Borcan, banuiesc ca e Berlina) ca sa iti spunem cum sa faci aerisirea.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
djmarck |
![]()
|
am o dacie break din 92..
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 13:36 |