[VIDEO] Traficul din Bucuresti, sau cum se circula prin capitala junglei
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Traficul din Bucuresti, sau cum se circula prin capitala junglei
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
jumate off topic:stie cineva cum se numeste melodia cu loganu'?e mult prea tare ca sa n o ascult si in masina
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Melodia stiu ca se numeste ''Conduc dacia logan'' si daca nu ma insel autorul este radio 21. Cel putin asa o aveam eu prin calculator odata...
|
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
ultima parte e din "mesaj pt europa"
This post has been edited by tkx: 19 Dec 2007, 11:16 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am si eu o rugaminte catre toti cineastii amatori de pe YouTube. Nu va cere nimeni cadre demne de Oscar, dar macar sa tineti telefoanele/aparatele foto/camerele drepte se poate ? Ma doare capul de fiecare data cand trebuie sa urmaresc clipuri de astea "home made" facute in Movie Maker...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Scuzati, s-a notat, conduceam in timpul ala si preferam sa nu am nici un accident.
2. Creditele la toate melodiile sunt puse la final. |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
si de ce tigania aia de "melodie" ? ca traficul ma exaspereaza zilnic....de ce ai mai pus si maneaua aia infecta ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
penala melodia:)) ce se mai potriveste la cate unii...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
nu se poate inventa "conduc dacie berlina" ?
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
nu inteleg de ce a miscat atat telefonul ala daca statea pe loc...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
Se antrena la bagat a-ntiia
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
sau tremura de emotii la gandul ca o sa plece de pe loc...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Tare!
![]() În bulibășeala din București cel mai tare mă amuză următoarea fază: coadă la semafor de 1km (cu indulgență ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 21 Dec 2007, 23:27) În bulibășeala din București cel mai tare mă amuză următoarea fază: coadă la semafor de 1km (cu indulgență ![]() Am patit acum doua zile o faza de genul asta cu un asemenea "sofer"... eram pe Polona si intram pe Stefan cel Mare (pt cei ce nu stiu Bucurestiul acolo este o intersesctie + adica Polona se continua peste Stefan cel Mare cu Floreasca care acum e cu sens unic si nu se poate intra pe ea, de pe Polona faci stanga sau dreapta pe Stefan cel Mare care e un bulevard larg cu linie de tramvai). Cum spuneam veneam pe Polona stateam in spatele a 3 sau 4 masini pentru a vira stanga (traficul f liber fiind sambata deci chiar nu aveai de ce sa ai nervi) si cand incepem sa ne miscam vine dobitocul cu un astra si incepe sa claxoneze insistent; pana sa-mi dau seama ce vrea ma depaseste pe dreapta, intra in fata mea cu o manevra de smecher desi putea f bine sa continue pe dreapta, traverseaza primul ses al soselei S c M si cand ajunge pe linia de tramvai ii vede pe politisti ca opresc traficul pe Polona-Floreasca asa ca marele sofer se opreste si el, desi era in intersesctie si ma lasa pe mine sa blochez a 2-a banda de pe S c M... Si uite asa super soferul era sa blocheze intersesctia aia desi eram cu totul 5 masini... Din cauza acestor specimene care nu sunt in stare sa se descurce nici daca strada e libera dar au impresia ca sunt regii soselelor se intampla asemenea blocaje. This post has been edited by zax: 24 Dec 2007, 10:42 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 07:43 |