[VAND] piese, stopuri,ceasuri,neon,sonda etc
![]() ![]() ![]() |
[VAND] piese, stopuri,ceasuri,neon,sonda etc
fiderzen |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
Attached thumbnail(s) PICT0017_re.jpg ( Size: 247.61k ) Number of downloads: 414 |
||
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|||
1100 Rs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 4 November 04 From: fane babanu` ![]() |
ceasurile de apa si ulei din poza sunt electroputere ...
|
--------------------
Dacia
1300
1977
- B 53 ZAT Smile and wave boys, smile and wave
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
arata la fel ca alea
![]() ![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
sunt interesat de vitezometru... dai un pm cu numarul de telefon ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
fiderzen |
![]()
|
ai PM
![]() 23 Dec 2007, 16:46: vitezometrul s-a vandut,sonda de benzina este promisa..raman celelalte valabile ![]() This post has been edited by fiderzen: 23 Dec 2007, 14:46 |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
fiderzen |
![]()
|
up!....
- motoras pentru stergator hayon break -30 ron - neon albastru UV (ala are lumineaca scamele etc smile.gif) ) 40ron - 2 ceasuri jaeger ptr temp. apei si presiunea uleiului 20 ron - un turometru (cred ca e nou) 20ron - 2 stopuri pentru remorca cred( lumina de pozitie,frana si semanlizare) 40ron - un filtru de bass (se monteaza intre subwoofer si amplificator\statie smile.gif ) 30ron |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
fiderzen |
![]()
|
..up...si se adauga iar sonda de benzina....se pare ca cel care m-a sunat nu a mai dat nici un semn....oricum....UP
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
MrAxu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 January 08 ![]() |
Vreau eu motorasul pt stergator.
Sunt din Bacau. Cum facem? |
--------------------
DACIA
1310 BREAK
1998
- BC-05-COU Nu exista animal mai feroce decat o femeie in spatele unui ghiseu!
|
|
fiderzen |
![]()
|
man,prin posta nu am trimis si m-am ferit sa trimit....o sa ma duc maine la posta sa vad mai exact cum trebuie sa procedez
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
MrAxu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 January 08 ![]() |
Ok! Astept raspun.
|
--------------------
DACIA
1310 BREAK
1998
- BC-05-COU Nu exista animal mai feroce decat o femeie in spatele unui ghiseu!
|
|
fiderzen |
![]()
|
pana una alta,ceasurile jaeger s-au vandut!...restul..UP!
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
un picior de sustinere pt remorca poti?adica roata de manevra cu totul cu manivela... sti u:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
fiderzen |
![]()
|
la posta nu am reusit sa ajung,scuze
![]() daniel,nu am de unde face rost de asa ceva,inearca in targ la vitan,pe la aia cu piesele intinse pe jos ![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
fiderzen |
![]()
|
UP
- motoras pentru stergator hayon break -30 ron - neon albastru UV (ala are lumineaza scamele etc ![]() - un turometru nou nout - 40ron - 2 stopuri pentru remorca cred( lumina de pozitie,frana si semanlizare) 40ron - un filtru de bass (se monteaza intre subwoofer si amplificator\statie ![]() si cumpar far stanga dacia CN2 ![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
pcv |
![]()
|
![]() pcv Group: Members Posts: 500 Joined: 25 December 07 From: Pitesti ![]() |
de ce ai modificat pretul la turometru? il cumpar eu pe 20 (daca merge ca am mai luat eu unul si na mers)cu 60 iei toate ceasurile de la dezmembrari.mie imi tre doar turo.ce zici?
![]() |
--------------------
dacia /mobra
logan/50S
2007 in the end we are just stardust
|
|
fiderzen |
![]()
|
turometrul functioneaza..este nou nout...ti-l dau cu 20ron daca vii sa-l iei
![]() ![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
pcv |
![]()
|
![]() pcv Group: Members Posts: 500 Joined: 25 December 07 From: Pitesti ![]() |
prin posta nu-l trimiti? eu sunt din pitesti.serviciul cu ramburs.te rog .
![]() |
--------------------
dacia /mobra
logan/50S
|
|
adytt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 14 December 04 ![]() |
turometrul este modelul nou ala patrat?
|
--------------------
DACIA
1400 TLX
1999
- AG-03-UNP
|
|
fiderzen |
![]()
|
am o retinere sa trimit prin posta ...scuze
![]() ![]() 18 Jan 2008, 22:58: turometrul este cel cu ac de metal ![]() ![]() ![]() This post has been edited by fiderzen: 18 Jan 2008, 20:58 |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
pcv |
![]()
|
daca nu se poate,ok, nu insist(nu ar fi frumos din partea mea).daca nu-l dai si ai drum prin pitesti(da-mi un PM inainte sa pleci)si daca nu gasesc nimic pana atunci facem "tranzactia".ca eu nu ajung in bucuresti prea curand.
|
--------------------
dacia /mobra
logan/50S
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:03 |