cutia de viteze sau planetara?, nu mai pleaca dupa loc
![]() ![]() ![]() |
cutia de viteze sau planetara?, nu mai pleaca dupa loc
aalinte |
![]()
|
||
![]() membru pasionat de daciute vechi Group: Members Posts: 102 Joined: 2 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia,opel
1304,astra G
1998 izoterma,2004 1,7CDTI
- il-03-tzt; il-03-mhr papucar
|
|||
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa nu fi iesit planetara, daca zici ca n-a mai pus stiftul la loc.
Ambreiajul nu crapa asa tam-nisam si nici nu huruie iar CV nu prea huruie cand crapa, trosneste o data si gata, sigur din planetara e... ori iesita din caneluri, ori iesita din tripoda. Succes! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aalinte @ 21 Dec 2007, 00:03) s-au tocit canelurile din planetara pentru ca desteptul de la servisul unde m-am dus sa imi schim placa de presiune nu a mai bagat stiftul la planetara dupa stanga.voi ce ziceti ca are? Trebuie sa verifici planetara. Canelurile nu se duc din cauza ca nu-i stiftul. ala are rol doar sa tin planetara sa nu iasa de acolo. |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
mikkai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 12 June 06 ![]() |
a iesit sigur!am patit-o si eu.Javrele de la service sunt devina.Si cand te duci la ei:pai mai da niste bani frate ca am pus-o la loc,ca si cum ar fi vina ta ca a iesit.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 1984
- B 87 CLR B 888 SEC
|
|
aalinte |
![]()
|
![]() membru pasionat de daciute vechi Group: Members Posts: 102 Joined: 2 January 07 ![]() |
io am vazut mai de mult ca mi-a sarit si m-am speriat. am fost la ei si mi-au zis lasa ma ca nu reusesti tu sa o scoti de acolo!uite ca a iesit:( sper numai sa nu se fi tocit canelurile, ca am o planetara noua da aia e planuita pentru aia din dreapta care troncane.cel mai tare m-as oftica sa fie canelurile pentru ca planetara asta e impecabila
|
--------------------
dacia,opel
1304,astra G
|
|
aalinte |
![]()
|
am rezolvat problema!:d erau canelurile din tripoda tocite.toata treaba a durat 30 de minute. sarbatori fericite!
|
--------------------
dacia,opel
1304,astra G
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:04 |