Asigurare Casco, Prima de asigurare, recomandare societate de asig.
![]() ![]() ![]() |
Asigurare Casco, Prima de asigurare, recomandare societate de asig.
sorinjoe |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- tex
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Tu consideri asigurarea casco o imbunatatire a solenzei ?!
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
eu am solenza scala fabricata in noe 2003, dar a fost trecuta in talon 2004 .
am asigurat-o la asiban la 4600 euro cu o rata de 8 mil pe an. zic ca e destul de bine a gasit cineva o oferta mai buna? |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
apostuviorel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 4 May 07 ![]() |
La BCR asigurari , pentru o valoare asigurata de 4300 euro, asigurarea este 175 euro(asta vara cand euro era jos era super)!
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
eu de cand am masina am la asirom....si era in jur de 130 de euro
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
sorinjoe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Noutati in ceea ce priveste asigurarile
incepand cu anul 2008 asigurarile vor avea si fransiza. ceea ce inseamna ca pentru orice paguba minora, e de preferat sa nu mai treci prin firma de asigurare, fransiza fiind in general de 100 eur. din discutiile cu BCR asigurari am aflat urmatoarele: Buna ziua. ASIGURARE Full CASCO 1. Societate asiguratoare: BCR Asigurari Suma asigurata: 4238 eur ( determinata de pretul de nou al autoturismului) Prima de asiguare: 154 eur/an plata in rate 147 eur/an integral Oferta este valabila pana pe 31.12.2007 Fransiza 0. Riscuri asigurate: avarii, accidente, furt. Riscuri suplimentare incluse in asigurare: conducerea autoturismului de alte persoane, vandalismul. 2. Societate asiguratoare: BCR Asigurari Suma asigurata: 3716 eur ( determinata de pretul de nou al autoturismului) Prima de asigurare: 142 eur/an plata in rate 135 eur/an integral Oferta este valabila incepand cu 01.01.2008. Fransiza 100 Eur per eveniment, indiferent de cauza daunei. Riscuri asigurate: avarii, accidente, furt. Riscuri suplimentare incluse in asigurare: conducerea autoturismului de alte persoane, vandalismul. 3. Societate asiguratoare: FATA Asigurari - Grupul Generali Suma asigurata: 4498 eur ( determinata de pretul de nou al autoturismului) Prima de asigurare: 242 eur/an - plata in rate 231 eur/an - plata integral Fransiza 0%. Riscuri asigurate: avarii, accidente, furt. Riscuri suplimentare incluse in asigurare: conducerea autoturismului de alte persoane, vandalismul. Va reamintim ca, indiferent de societatea de asigurari pe care o veti alege, odata cu incheierea politei de asigurare prin intermediul site-ului asigur.com beneficiati GRATUIT de urmatoarele servicii: · Lichidarea optima a daunelor · Avizarea scadentelor de rate · Avizarea expirarilor de contracte · Negocierea costurilor de asigurare la preturi competitive · Informare continua asupra noutatilor in domeniu · Asistenta non stop: telefon, email, fax, SMS EU O SA INCHEI ASIGURAREA PE 31 DECEMBRIE SALUTARI COLEGULUI CARE A SESIZAT FAPTUL CA ASIGURAREA NU ESTE O IMBUNATATIRE A AUTOTURISMULUI ................... DAR E UN ACCESORIU ATAT DE UTIL ............... LA MULTI ANI ! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- tex
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai fratilor.... eu la BCR am incheiat pe 21.12.2007 si am asa
valoare asigurata: 3683 iepuroi prima asigurare: 92 iepuroi cu fransiza 100 Cum draq vine asta ca voi le aveti asigurate mai mult? A mea e din 2004 Noiembrie si are 105.000 km. Oare din cauza asta? LE: eu din 2004 de cand am masina si RCA si CASCO le am tot la BCR. Poate o fi vreo reducere dar e cam diferenta mare rau intre ce spuneti voi si ce am eu. This post has been edited by RainHawk: 30 Dec 2007, 18:33 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Asta e cred, in functie de persoana care iti face evaluarea masinii.
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
sorinjoe |
![]()
|
Salutare si La Multi Ani !
am reusit s fac asigurarea pe 31 decembrie la o valoare asigurata de 4283eur cu prima de asigurare de 107eur si fara fransiza. asa pe ultima suta de metri |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- tex
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Norocosule!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
am mea Solnitza e din 2003 nov, la Unita am Casco
evaluare la 3600 euroi prima asigurare 165euroi in rate fransiza 10% doar in cazul de furt total asigurarea am incheiat-o anu` trecut in august |
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
Solnita mea este evaluata la 220 mil lei + inca 30 mil (cass , eleron , geamuri fumurii si boxe spate ) , si am platit in anul 2007 frumoasa suma de 16 mil lei , in 4 rate.
Asigurarea este full Casco si este incheiata la Banca Transilvania Nu recomand nimanui aceasta banca , pt ca are niste preturi exagerate , dar eu am masina luata in rate prin BT , asa ca sunt obligat sa inchei Casco tot la BT. Inca o treaba , RCA - la Asirom este 2mil , la BT este 3,3 mil Cica daca nu inchei RCA tot la Bt , unde am si Casco , nu mi se mai acorda full casco in strainatate.O adevarata porcarie Inca o chestie super tare ... valoarea totala a masinii este de 250 mil adik 7,140Euro Ce ziceti de valoarea asta ?Mi-au spus ca si peste 2 ani cand voi termina cu ratele , masina mea va avea aceeasi valoare ... adik o suma incredibil de mare pt o solnita ![]() This post has been edited by metrix4you: 7 Jan 2008, 19:21 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
valoare masina 5600 euro (solenza scala 2004)
prima de asigurare 8 mil la generali am mai adaugat eu optiuni de vreo 2 mil langa astia oricum la generali si la tiriac iti iei masina din service fara sa astepti acceptul de plata |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
b34uen - 5600 E valoarea asigurata ? cam mult
![]() eu am la omniasig : 237 Euro pe an cu fransiza 10 % la furt total. vandalism inclus valoare asigurata 4500 Euro (scala 2004) sa vedem in ce va consta bonusul la prelungire pentru ca nu am avut daune. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Help! - rog pe cei in tema sa ma ajute cu o informatie.
Am avut casco la Asiban pe perioada creditului. Acum 1 luna a achitat creditul datorita modificarii dobanzii (dobanda fiind variabila, am primit o notificare prin care ma anunta ca vor modifica dibanda). Am un Logan Preferance 1.4 din iulie/2006. Am prins o promotie atunci cu plata casco in 4 rate si cu o rata suportata de banca. In momentul acesta am achitata o rata pe anul acesta, ceea ce inseamna ca pe 24 apr. expira polita mea. Ce ma sfatuiti? Sa merg la Asiban si sa prelungesc cu ei? Sau sa caut pe altii? Asibanul sunt buni platnici in caz de ceva daune? Sau orice alta societate de asigurari serioasa dar rentabil ca pret. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca cel mai usor ti-ar fi sa te ajuti singur:
1. Foloseste cu spor functia Cauta dupa cuvinte cheie gen "dauna Asiban" sau "casco Asiban" sau "despagubire Asiban" si citeste astfel experientele altora. Exista nenumarate topicuri deja deschise. 2. Mergi la service-ul care iti place tie si intreaba acolo cum se descurca in relatia cu Asiban-ul si afla informatia direct de la sursa. Dupa cum vezi nu te-am trimis la Asiban. Te rog nu te astepta ca, pentru simplu motiv ca tu nu ai timp sa cauti informatia de care ai nevoie, altii sa o faca pentru tine si sa iti repete aici ceea ce deja au postat pe forum. Aici se inchide. Pentru redeschidere va astept cu o solicitare argumentata pe PM. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:36 |