am nevoie de voturi, voturi pentru un desen daca se poate mai multi 10
![]() ![]() ![]() |
am nevoie de voturi, voturi pentru un desen daca se poate mai multi 10
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am incercat, dar nu a mers.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
B_Error Object
( [error_message_prefix] => [mode] => 1 s.a.m.d |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu merge!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Nu merge linkul , pune linkul doar al pozei respective !
|
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
imi cer scuze nu merge am incercat si eu este asa de bine facut ca nu poti trimite nici un link atasez citeva poze pentru cei care au rabdare sa caute http://balint.afoto.ro/albumList.php?view=.../albumList.xsl& se baga la cautare [noaptedecraciun ] intr-un cuvint si se deschide albumul dupa care votati poza incercuita cu respect va multumesc
This post has been edited by bygy007: 30 Dec 2007, 16:43 Attached thumbnail(s) jhgftgf.JPG ( Size: 144.64k ) Number of downloads: 280 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Un 10 de la mine.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Votat!
![]() |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
10!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Nota 10 si de la mine.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum votez ca nu imi arata?
LE. Am gasit. ![]() This post has been edited by RainHawk: 30 Dec 2007, 18:48 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
VOTAT 10
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
S-a marcat...10.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Manuelos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 28 November 04 From: Oradea ![]() |
Un 10 de la mine.
|
--------------------
Chevrolet
Aveo
Sedan LT
- ... 2007 Chevrolet Aveo LT
2008 Logan Pick Up .....sold 2006 Dacia Drop Side GPS: Go Clever 5' CB: Cobra + Sunker Elite Detector: Whistler |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Si inc-un 10!
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
10
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
10 ! cu felicitari
![]() |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu vreau sa fiu eu cel carcotas .. dar mie mi se pare modul asta de a cere voturi o metoda de frauda ... adica ceilalti inscrisi in concurs sunt privati de un numar de voturi fara a avea vreo vina.
O metoda mult mai corecta consider a fi:"accesati si voi situl www.situlundeamsieuopoza.ro si votati poza care va place cel mai mult ... sau dati note pozelor" .. etc .. adica ceva fair-play. Nu asta e ideea de concurs ? Eu am sa ma abtin de la a vota la cerere un anume desen/poza/caine/pisica/etc. Am avut aceeasi atitudine in toate cazurile de cerere de de voturi .... dar de data asta am intervenit caci vroiam sa va spun si parerea mea. Deja consider ca se exagereaza. Cum are cineva ceva intr-un concurs online vine repede pe un forum cu multi useri si cere voturi .. bravos .. bun spirit de competitie. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bygy007 |
![]()
|
va mutumesc tuturor pentru ajutor va doresc un an nou fericit si un calduros '' LA MULTI ANI "
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
De unde atata birthday?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 1 Jan 2008, 12:16) Nu vreau sa fiu eu cel carcotas .. dar mie mi se pare modul asta de a cere voturi o metoda de frauda ... adica ceilalti inscrisi in concurs sunt privati de un numar de voturi fara a avea vreo vina. O metoda mult mai corecta consider a fi:"accesati si voi situl www.situlundeamsieuopoza.ro si votati poza care va place cel mai mult ... sau dati note pozelor" .. etc .. adica ceva fair-play. Nu asta e ideea de concurs ? Eu am sa ma abtin de la a vota la cerere un anume desen/poza/caine/pisica/etc. Am avut aceeasi atitudine in toate cazurile de cerere de de voturi .... dar de data asta am intervenit caci vroiam sa va spun si parerea mea. Deja consider ca se exagereaza. Cum are cineva ceva intr-un concurs online vine repede pe un forum cu multi useri si cere voturi .. bravos .. bun spirit de competitie. Subscriu. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
vead |
![]()
|
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
10 si de la mine....sa iti fie cu noroc!
|
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Am si io nevoie de sprijinu vostru
![]() ![]() nu mai deschid alt topic ca sunt deja prea multe ![]() Sar mana |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Sa voteze Primaria Ploiesti caci cred ca ei o administreaza
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
eu n-am citit de cand e si am dat 10 la link-ul lui bigy
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:56 |