Permis Cat B C E
![]() ![]() ![]() |
Permis Cat B C E
Mihaitzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Experiența nu ți-o conferă literele în plus din permis... Nici titulatura de "profesionist"...
Deci DA! This post has been edited by Catalin Marinarul: 30 Dec 2007, 19:44 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
nu pot sa ma abtin
da' daca tot ti-ai luat carnet de PROFESIONIST nu stii atata lucru? |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Eu le-am purtat si nu mi-a fost rusine.[plus ca asa e legal]
E bine sa fii ajutat in trafic,sa ti se faca loc,sa fii lasat sa schimbi banda,etc. Mai ales cand le dai peste nas'super soferilor' din ziua de azi,tu avand lamaile in geam,e o treaba... Poarta-le cu mandrie ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Supapa_jR @ 31 Dec 2007, 01:09) ![]() Ce gandire puerila... Daca ceilalti soferi se comporta cum zici tu, inseamna ca ai atras totusi atentia. Chiar daca nu ai insemne de incepator si mergi ca o cizma, fii sigur ca vei primi acelasi tratament... diferenta este ca nu vei atrage atentia decat atunci cand poate fi prea tarziu. Eu sunt mai atent la incepatori si poate ca mine sunt multi. Daca la lege scrie sa pui insemnele, poate nu e doar asa, de flori de mar... Se face o mare confuzie, sofer profesionist, inseamna ca ti-ai luat acest carnet pentru a profesa meseria de sofer. Asta nu iti certifica faptul ca ai devenit un sofer care conduce in mod profesional. Asa cum exista sofer profesionist, poate fi si gunoier profesionist, maturator profesionist, vidanjor profesionist... adica profesii. This post has been edited by vis-a-vis: 31 Dec 2007, 02:54 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
h8uall |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 12 May 07 From: brasov ![]() |
Se face o mare confuzie, sofer profesionist, inseamna ca ti-ai luat acest carnet pentru a profesa meseria de sofer. Asta nu iti certifica faptul ca ai devenit un sofer care conduce in mod profesional.
Asa cum exista sofer profesionist, poate fi si gunoier profesionist, maturator profesionist, vidanjor profesionist... adica profesii. da asta asa e ,plus ca nu ai voie sa conduci in primul an autov.mai grele de 3.5 iar dupa primul an iti trebe cel putin atestat de marfuri generale ca sa poti transporta cu camionul.asa ca mai ai de dat niste examene ca sa poti profesa meseria de sofer legal plus ca anumite atestate prof.impun un minim de experienta. |
--------------------
renault
19 tse/megane
1990 tse/1998 rn
- bv 08 NMA/----------
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.397 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum zice si colegul, cu permisul ala ai voiue sa conduci camionul tau sau al altuia gol, sau unul incarcat cu bunurile tale, nu cu marfa.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marius* |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 November 07 ![]() |
|
--------------------
VW
1J5
ATD 2OO4
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Supapa_jR @ 31 Dec 2007, 01:09) ![]() total gresit sa nu le ai in geam..sa fi mai neindemanatic..sa ti se opreasca motoru in intersectie si sa te injure toti.... sa le ai in geam, in aceeasi situatie..si sa spuna...hai sa avem rabdare..ca e incepator..... nu e o diferenta? si diferentieri dastea mai face si politia..... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
se poarta pentru ca macar te ocoleste lumea... eu le-am purtat un an de zile pe diverse masini si n-am mai murit... si nu m-a injurat nimeni mai mult decat i-am injurat eu
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Cine stie cati incepatori nu poarte acele semne.Sunt pline orasele de scoli de soferi dar in trafic cred ca doar 2 sau 3% poarta semnul de incepator.Chiar astazi vedeam cum un instructor a intrat cu elevul(la volan)pe interzis.Pai daca de la inceput ii invata asa,toata viata o sa sofeze aiurea.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mihaitzu @ 30 Dec 2007, 19:40) Salutare de cateva luni sunt posesor de permis categ B C E si am o intrebare : daca sunt sofer profesionist avand aceste categorii mai sunt obligat prin lege sa port semnele de incepator cand merg chiar si cu Loganul. Multumesc anticipat ![]() bineinteles ca da si mai ales la Logan ![]() da ... cum naiba ai trecut de sala ... ca intrebari referitoare la subiect sunt garla in chestionare |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
ma gandesc ca daca aveai vre-un maybach, nu erai chiar obligat. dar cand mergi chiar si cu loganul esti.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Berila |
![]()
|
![]() vesnic incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 July 07 From: Praga - CZ ![]() |
Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgența a Guvernului nr. 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, prevede in art. 147:
"Conducătorul de autovehicul sau de tramvai este obligat: [...] Să aplice pe parbrizul și pe luneta autovehiculului semnul distinctiv stabilit pentru conducătorii de autovehicule începători, dacă are o vechime mai mică de un an de la obținerea permisului de conducere." Si ca parere personala, foloseste-le, te ajuta atat pe tine cat si pe ceilalti participanti la trafic. Io intentionez sa le port chiar si peste perioada de 1 an prevazuta, avand in vedere numarul foarte mic de kilometri parcursi (7 luni si 2700km) atata timp cat legea nu-mi interzice acest lucru ![]() This post has been edited by Berila: 25 Jan 2008, 11:35 |
--------------------
Renault Clio 3
Exception
1.6 16v
- B-64-***
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Berila @ 25 Jan 2008, 11:31) .................Io intentionez sa le port chiar si peste perioada de 1 an prevazuta, avand in vedere numarul foarte mic de kilometri parcursi (7 luni si 2700km) atata timp cat legea nu-mi interzice acest lucru ![]() ai grija ca dupa interpretarea unuor politisti .... e cam interzis asa mi-a spus unul dupa ce m-a oprit cand conduceam masina "tunata" cu galben ca-o imparteam cu cumnatu'. da cred ca ala mai mult de ciuda ca nu am vrut sa dau cu batul in PV a spus asta ca de sanctionat nu m-a sanctionat |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Offtopic:
La ce articol era sa te incadreze ... estomparea vizibilitatii !?! ![]() Ontopic: Masura cu "lamaia" a fost gandita pentru a usura sarcina incepatorilor si pentru a atenua eventuale isterii asa ca, dupa mine, afisarea lamaii in parbriz este recomandata si dupa pauze prelungite de conducere auto. Nu vad de ce ar fi rusinos sa semnalizezi: "Sunt mai neindemanatic, aveti rabdare, nu ma 'presati'!" Atentie insa, condusul cu viteze naucitoare sau manevrele exchibitioniste "profesioniste" sunt incompatibile cu "lamaia" aplicata pe parbriz ... si se cheama altfel ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
tarzy |
![]()
|
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Sincer as purta tot timpul lamaia daca AR APLICA cineva chestiile astea cu "lasa-l domne, nu-l stresa ca e incepator", dar nu se intampla asa, cel putin in bucuresti. Parerea mea.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.397 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate ar trebui facut un semn nou, sa afle restul participantilor la trafic ca ai C+E, si sa se fereasaca, ca ai levierul mai mare.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
ma bucur sa te vad cu + la reputatie
![]() poti sa porti cat ai chef mamaligile, nu am vazut articol care sa iti interzica..primesti amenda pentru ce? ...daca totusi primesti....faci contestatie..si conform legii, nu ti se interzice |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
einstein1984 |
![]()
|
Port de insmne oficiale fara drept? Si asa, nu toti incepatorii au masini personale, si daca merg din cand in cand cu alta poate nu dau lamaile jos de fiecare data cand se urca un veteran. Desi ar fi tare sa-l opreasca pe Titi Aur in masina cu mamaligi.
OT. Multumesc! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Glumeam! Presupun ca depinde si de inteligenta politistului, dar daca vrea el sa dea o amenda, gaseste un motiv.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
sal,
vreau s ava intreb daca in cazul in care vreau s aimi schimb permisul inainte de termenul de expirare(de ex acesta expira in iunie dar eu vreau sa il schimb acum) trebuie sa urmez toti pasii ca si cum ar fi expirat sau nu mai trebuie sa refac vizita medicala? |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Fără fișa medicală.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
mersi
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 05:42 |