SonyEricsson T230
![]() ![]() ![]() |
SonyEricsson T230
Ducu1 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|||
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Acum depinde daca vrei sa ti-l iei pt ca iti place sau daca ti-l iei din lipsa de bani pentru altceva mai bun!
Eu am observat ca modele mai ieftine de SE nu au o calitate prea buna! Sfatul meu e sa alegi altceva ! ... ca ai de unde! ... daca vrei sa iti iei la abonament ia-ti SE T630 sau K500. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Faza e ca nu dispun de multe lichiditati si cam am de ales intre Nokia 3510I si SonyEricsson T230.
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu tocmai am ales sambata
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Ducu1 @ 23 Nov 2004, 15:20) Salutare! Doresc sa achizitionez un SonyEricsson T230 si mi-ar prinde bine niste sfaturi, pro si contra. Beware! Adica nu-ti lua. Se misca incet ca naiba, apesi pe taste si te rogi de el sa scroleze, sa intre in meniu, etc. In plus tastatura era foarte incomoda, si search-ul in agenda (nu puteai intra in agenda cu un singur click, te duceai in meniu) si memorarea contactelor greoaie. Singurul avantaj ar fi camera, da al meu n-avea si costa una mai mult ca telefonu (vreo 5 milioane camera la Germanos, da n-aveau pe stoc). Nokia rulz. Sunt mult mai multumit de 3310 decat eram de T230!!! A, avea java (2 joculete), GPRS (neactivat), ecran color (naspa, ca fara lumina nu vedeai nimic la el, nici macar ora) - dar toate astea sunt gadget-uri inutile, dar pe care 3510i le are, banuiesc. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:30 |