Noi reguli pentru soferi in Austria si Ungaria, amenzi mult mai mari..fiscul vine acasa la tine...
![]() ![]() ![]() |
Noi reguli pentru soferi in Austria si Ungaria, amenzi mult mai mari..fiscul vine acasa la tine...
Deshteptu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|||
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Invers nu se va intampla prea curand!
|
--------------------
a
b
c
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
trebuie sa inteleg ca este cineva care se uita l agranita daca ai sau nu "gume" de iarna? Dar daca sunt multisezon?
|
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Din cate stiu eu all-season-urile sunt asimilate din punct de vedere legal celor de iarna.
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Clodius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu se uita nimeni, poti sa ai si slick-uri
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia, 1.9 TDI, 90 CP
2006 - ALH
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Am cauciucuri all seasons si la o intalnire cu politia in ungaria s-au uitat la ele dar nu au comentat nimic.
Era un filtru mai mare, si asta era tematica controlului. Au tras pe dreapta fff multe autoturisme, si culmea cei retinuti si le scriau procese erau cei cu masini scumpe gen A6, seria5 si E classe. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
Clodius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa cum am mai scris, atata timp cat pneurile au "fulgul de zapada" pe ele, sau inscriptia M+S (mud & snow) inseamna ca-s ok dpdv legal, sunt de iarna sau all season
|
--------------------
Skoda
Octavia, 1.9 TDI, 90 CP
2006 - ALH
|
|
WaxLaguna |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 29 November 07 ![]() |
Mai nasol este cu lanturile. Daca tot tre sa le pui si sa le dai jos la cativa zeci de kilometrii...in functie de portiunile de zapada....de exemplu prin austria.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Privilege 1.8 16v
- TM xx WAX
|
|
Clodius |
![]()
|
Pai nu se folosesc decat sa urci o panta mai abrupta. Mai mult de atat iti distrugi cauciucurile. Si daca ai cauciucuri de iarna, doar pt atat vei simti nevoia sa le folosesti.
Oricum pe autostrada nu ai voie cu lanturi (conform legii), asta o stiu de la cineva care locuieste in Austria |
--------------------
Skoda
Octavia, 1.9 TDI, 90 CP
2006 - ALH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:49 |