videanu opreste circulatia?, quattro si xdrive ce fac?
![]() ![]() ![]() |
videanu opreste circulatia?, quattro si xdrive ce fac?
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
chestia asta ai aflat-o de la lazarus?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.gandul.info/actualitatea/videan...ml?3927;2324820
ai dreptate, trebuia sa specific sursa! dar eu nu o pusesem ca stire, ci pt ca chiar ma interesa problema! multumit? ![]() |
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Deci sa stiu daca vin in Buc sa-mi pun un sticker cu 4x4 pe masina.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Inca o aberatie marca videanu..nu-l cunosc, nu l-am votat, si nu ma privesc direct cugetarile acestui individ, dar vazandu-l si auzindu-l la TV mi se pare un dobitoc...poate e doar o impresie..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca ma intalnesc cu nea Videanu pe strada o sa am grija sa i se opreasca lui circulatia. Il strang de gat pana i se opreste. Jegu' dracu.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Macar la voi autoritatile "recunosc" ca-s depasite de situatie...Veniti in Ct sa vedeti nebuneala dracu, in tot orasu cred ca nu-s mai mult de 10 utilaje de dezapezit...nebuneala dracu! La mine-n cartier n-au trecut deloc, ca sa ies de pe straduta a trebuit sa dau cu lopata vreo 30 de m ca nu iesea nimeni cu masina.
Si pe TV Neptun(postul local de televiziune puternic finantat de mazare) apar toti dobitocii aia de reporteri(+viceprimaru care se plimba cu elicopteru ca sa vada unde mai e zapada) cu zambetu pe buze si spun ca se circula minunat si ca nu mai exista zone necuratate! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu as fi de acord cu o blocare de 24 ore, daca rezultatul ar fi dezapezirea completa a orasului.
|
-------------------- |
|
Norris_Chuck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 January 08 ![]() |
QUOTE(Smiley @ 7 Jan 2008, 15:20) Nu pot sa fiu deacord cu asa ceva , insa as fii deacord cu o demisie , cu niste anchete privind licitatiile contractelor de dezapezire , cu niste dosare penale si cu mai ales cu angajarea unor companii , fie ele si straine , care sa faca lucru de calitate. |
--------------------
Dacia
Logan
MCV 2006 dCI
- B-54-XXX
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Inainte de '89 am auzit ca strangeau zapada din oras si o aruncau in Dambovita.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Practica aceasta a fost pana acum 2 ani!
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Numai nesimtiti la primarii. Mincinosul ala de Ontanu care sambata la Realitatea spunea ca toate stradutele mici sunt curatate si mai era unul de la nu stiu ce firma de salubritate care la fel spunea ca isi asuma responsabilitatea ca totul e curat. Pai cum mama lor de handicapati au curatat totul ca in weekend nu au miscat nimic, trebuia carata zapada de pe strazi si dusa unde vor ei. La mine pe strada nici cu jeep-ul nu poti sa treci ca un bou a aruncat zapada de pe trotuar in mijlocul strazii si nu trece nimeni sa lase sleauri. Nu a trecut nici macar un nene care sa faca din gura ca tractorul si cu o lopata in mana.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Mi se pare cea mai tare masura pe care o poate lua un primar. Sa inchida circulatia !!! Iar cand a nins in Bucuresti, el era plecat din tara cu probleme personale. Eu nu va-nteleg pe voi, bucurestenii, cum de nu-l strangeti de oo pe asta. El nu da socoteala la nimeni, are o viata personala mai presus de cea publica, practic va rade in fata. Dar, ma rog, poate ca intr-un oras mai mic s-ar putea, insa acolo unde 2 milioane de oameni, mai greu ... oricum banii nu v-ajung niciodata voua, bucurestenilor, oricat de multi ar fi, intotdeauna aveti proiecte in desfasurare ... mai tineti minte chestia cu budele inteligente ?
This post has been edited by cristi.r: 7 Jan 2008, 17:11 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
eh, se pare ca de data asta am scapat.
asteptam cu interes urmatoarea zapada! |
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am scapat un rahat.
Asta a fost o petarda de presa, de manipulare, ca bucurestenii sa spuna: uf, nu s-a inchis circulatia, ce bine, si sa nu mai comenteze INCOMPETENTA si SMENOZEALA. O alta petarda de presa (evident, pentru a acoperi porcariile pe care le fac primarii nostrii dragi) este si stirea lu' peste Evacuarea troienelor ar costa capitala 100 milioane euro evident, cu optiunea de a scoate zapada AFARA din oras (adica cea mai scumpa solutie, se uita de solutii cu Dambovita, cu parcurile virane - de ex. Izvor). Asta e o metoda de manipulare prin mentionarea celei mai defavorabile situatii, trecand sub tacere si alte optiuni. Din pacate cel ce zice astea e nenea Prigoana, care doreste sa candideze la Primaria Capitalei. Pai daca a inceput asa, e de naspa. Si as mai observa cretinoiditatea contractului de dezapezire (mentionat tot de nea Prigoana), care nu prevede si eliberarea strazilor de zapada, ci doar impingerea ei la margine... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre klaus, Nu ii mai prigoni pe sarmanii oameni! Fac si ei tot posibilul ca sa ne dea cu praf in ochi. Pacat ca o fac destul de grosolan! Ne insulta inteligenta, ca sa-l citam pe Mircea Badea.
This post has been edited by Sony: 7 Jan 2008, 23:45 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Macar de ar strange iei zapada din tot Bucurestiul in 24 de ore in care nu se va circula....desi e greu de crezut, sunt multe strazi adiacente chiar si principale unde nu s-a auzit de utilaj de dezapezire, drept dovada, City Mall Bucuresti, e zapada pana la genunchi n-ai unde sa lasi masina..singura solutie ar fi invierea lui Ceausescu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E cam greu cu inviatul. Dar ar putea sa-l impaieze dupa ce-l gasesc.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
nenea klaus are dreptate.eu am zis "am scapat" la caterinca.
la zile intregi de la terminarea ninsorii nu are nici o legatura incarcarea mormanelor de zpada cu circulatia vehiculelor 4x4! lasand la o parte astea, ce parere aveti de circulatia in aceste conditii a unui, de ex, vw golf, care are inscris in talon "autoturism 4 motion"? sunt curios cum traduce nenea militianu faza asta?sau "xdrive" stiu toti ce inseamna?(ca mi-am adus aminte ca au in dotare passat uri 4 motion) |
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
horsewhisperer - nu cumva in certificatul de inmatrculare zice: Numar punti 2, din care antrenate 2 (sau asa ceva)?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(pastrama @ 7 Jan 2008, 12:49) Sau poate s-o gasi vrun amator sa-ti scrie cu un cui "4 x 4 = 16 CORECT" (vorba bancului). 8 Jan 2008, 08:50: QUOTE(klaus @ 7 Jan 2008, 23:37) sar ecologistii de fund in sus, ca cica zapada e poluata cu solutiile respective sau cu sare. Eu as pune-o (zapada) in Piata Victoriei, sau in fata Parlamentului. This post has been edited by tribunul: 8 Jan 2008, 08:50 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 8 Jan 2008, 08:46) No, or sari ei, da isi pun aceeasi ecologisti intrebarea, cand se topeste unde se duce zapada aia? Cumva zboara spre luna sau merge la canalizare si de acolo cu pasi repezi direct in Dambovita? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Zapada topita pe carosabil ajunge in sistemul de canalizare al orasului, care contine tot felul de bazine de retentie, decantoare si separatoare de uleiuri.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
Mai, dar eu mai rar am vazut sare care sa se decanteze sau sa pluteasca precum uleiul la suprafata...
Daca au descoperit astia de pe aici o solutie ieftina de a scoate sarea din apa, as fi si eu interesat sa le-o propun la aia din Golf, ca pe acolo mai greu cu desalinizarea apei la preturi reduse. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 8 Jan 2008, 09:04) Zapada topita pe carosabil ajunge in sistemul de canalizare al orasului, care contine tot felul de bazine de retentie, decantoare si separatoare de uleiuri. ai vrea tu... parca Buc era singurul oras fara statie de purificare a apelor reziduale si tu vorbesti de purificarea din canalizare? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Mai, lasati problemele de fond ! Ce faceti voi cu Videanu Adriean asta ? "Tata vostru", mogulul marmurii din Romanica ...
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai ce sa-i facem ? nici macar audiente nu tine ! asteptam alegerile !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
singura solutie e sa ii tragem "sus".... la alegeri
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 12:32 |