Alarme recomandate
![]() ![]() ![]() |
Alarme recomandate
reydan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1.4 MPI
|
|||
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca ziceai ca e pt tine crezi ca te faceai de ras?e un topic intreg despre toate neamurile de alarme,doar timp sa ai sa cauti...si chef.Bafta
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
chelloo83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 28 October 07 ![]() |
stiu ca astia de la dacia agreeaza doar alarme Cobra...
stiu ca e buna maat 7500 (doar am auzit) ps: astia de la dacia or sa ne impuna si odorizantul de masina |
--------------------
dacia
logan 1.5 DCI
2008 Jeep Autohton .
|
|
reydan |
![]()
|
Tedy,
Chiar nu este pentru mine, dar din pacate cand mi-am creat profilul a trebuit sa bag modelul masinii. Am cautat alarme, alarma, in toate felurile, dar nu mi s-a parut sa gasesc ceva concludent... doar despre actuatorul ala de deschidere al portbagajului ![]() Revenind, un service care monteaza alarme? Ma intereseaza mai mult repede decat ieftin, si ma gandesc ca daca si monteaza au si de vanzare, ca sa nu ma chinui eu sa o iau separat. |
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1.4 MPI
|
|
alexgame |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 4 November 07 From: Galati ![]() |
Depinde din ce oras esti ca vad ca nu scrie.
This post has been edited by alexgame: 7 Jan 2008, 21:43 |
--------------------
DACIA/FORD
LOGAN/C-MAX
2005 Preference 1.4/2008 1.8
- GL ** GAM/GL ** MGM
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(reydan @ 7 Jan 2008, 20:43) Am cautat alarme, alarma, in toate felurile, dar nu mi s-a parut sa gasesc ceva concludent... doar despre actuatorul ala de deschidere al portbagajului Mie cautarea mi-a dat de ex:![]() - http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=52894&hl= - http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=40460&hl= Si inca multe altele dar la sectiunea respectiva... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
reydan |
![]()
|
Mersi Klaus,
Din pacate am cautat doar in subarborele cu Dacia Logan. Later edit: OK, cu alarmele am cam inteles cum e treaba... dar cu service-uri autorizate care sa monteze...aci e problema. Any advice is welcome!! This post has been edited by reydan: 8 Jan 2008, 12:54 |
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1.4 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:11 |