Stropitoare Parbriz, Numai functioneaza
![]() ![]() ![]() |
Stropitoare Parbriz, Numai functioneaza
B 05 SIB |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 8 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2007 preferance
- B xx xxx
|
|||
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Desfunda gaurile.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
lulu-gl |
![]()
|
Membru cu greieri...si reputatie proasta Group: Members Posts: 51 Joined: 3 January 08 From: Galati City ![]() |
Pai ai trei variante :
1. furtunase crapate 2. duze infundate 3. lichid nema in bidon ![]() O zi buna |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
- GL-XX-XXX greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
As mai avea si eu niste idei, dar cum nu ma incadrez in cerintele initiatorului si nu sunt cunoscator, ma abtin.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
poate motorasul este bun dar paletele pompei sint rupte
|
-------------------- |
|
lulu-gl |
![]()
|
Membru cu greieri...si reputatie proasta Group: Members Posts: 51 Joined: 3 January 08 From: Galati City ![]() |
"As mai avea si eu niste idei, dar cum nu ma incadrez in cerintele initiatorului si nu sunt cunoscator, ma abtin. "
Totusi fie-ti mila de el, si da cu ideile acilea. Nu-i pacat sa tii doar pentru tine ? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
- GL-XX-XXX greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(B 05 SIB @ 8 Jan 2008, 08:35) numai vrea sa stropeasca parbrizul, a controlat un electrician motorul acesta functioneaza fara probleme in schimb nu stropeste pe parbriz inghetat nu este .. Probabil un desfundator, dar doar daca electricianul nu baga juma' de norma la sectia pompare-desfundare Cine ma poate ajuta ??? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Mihai_eon |
![]()
|
![]() Mihai Group: Members Posts: 364 Joined: 9 January 08 From: Bucuresti ![]() |
aceeasi problema si la mine...doar ca stropeste f putin pe partea stanga spre deosebire de partea dreapta unde este ok...furtunasele l-am scurtat un pic pt ca era crapate,am verif bine traseul,am luat si lichid de spalat parbrize.desfundat duzele,motorasul merge.....CE ARE ATUNCI?
![]() |
--------------------
Chevrolet
Lacetti
2008 1.6 benzina + gpl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Posibil sa vina destul lichid in partea stanga ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
liviu_buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 19 November 06 ![]() |
nu e asta solutia...
|
--------------------
EX-Dacia
Logan
2005-1400 cmc Posesor mandru de Logan Ambiance 1400 cmc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 23:59 |