Masina patata, cu apa infiltrata prin tavan de beton
![]() ![]() ![]() |
Masina patata, cu apa infiltrata prin tavan de beton
shefful |
![]()
|
||
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Se pare ca nu a mai patit nimeni asa ceva, daca nu ai primit inca un raspuns.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu pot decat sa ma bucur!
![]() |
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai cu ce e patata>cu var?poti incerca un degresant;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Eu zic sa incerci cu un polish lichid, un prieten de-al meu a avot o problema asemanatoare dupa ce a vopsit masina, niste idioti au tras de un cablu picat pe masina lui si s-a murdarit de cablu ala negru (masina e alba) si a dat cu un polish lichid si s-a luat nu 100% dar 90% da. Si o face sa arate si mai misto
![]() This post has been edited by ceribros: 10 Jan 2008, 10:21 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
shefful |
![]()
|
@ydaniel: nu stiu daca exact daca e chiar var, sau ceva asemanator.
@ceribros: ai dreptate, cred ca am o sticluta cu polish lichid, o sa incerc intai cu ea pe o suprafata mica, sa vad ce se intampla. Degresantul nu stiu daca functioneaza la var/huma/ciment sau ce o fi, dar merita incercat si el. Multumesc pentru sugestii. |
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Incearca sa freci petele de vopsea cu otet diluat in apa. Poate ai noroc si iese.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si nu ramane un miros specific al otetului pentru o perioada de timp?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca e irelevant, dat fiind faptul ca e vorba de exterior, si la ce vreme e afara....poti s-o scalzi in channel 5 sau in rahatm, ca dupa 2 zile tot a masina miroase.
Si sfatul vine de la unul care e alergic la otet. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
shefful |
![]()
|
Multumesc... in weekend ma inarmez cu sticlute si rabdare
![]() |
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(shefful @ 11 Jan 2008, 12:20) Fi foarte atent deoarece e cam frig si nu cred ca o sa ai rezultate maxime, mai bine cauti un garaj ceva, deoarece stiu ca tabla nu trebuie sa aibe o temperatura prea mare si nici prea scazuta asa ca atentie! |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am patit exact acelasi lucru in parcarea de la Real si s-a luat cu Pur, o laveta si multa rabdare
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:28 |