O noua afacere ia amploare in capitala, SEMAFORIZAREA
![]() ![]() ![]() |
O noua afacere ia amploare in capitala, SEMAFORIZAREA
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu uitam nici de Politia Rutiera, fara avizul ei nu se instaleaza niciun indicator sau semafor.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
si voi acum, invidiosi ca nu v-ati gandit mai devreme la afacerea asta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine se apucau intai sa coreleze semafoarele...
Daca mergi noaptea prin bucuresti iti dai seama cat de cretinoide sunt semafoarele, in afara de magheru si inca vreo 2-3 bulevarde, pe celelalte te opresti din semafor in semafor (mai ales daca mergi cu viteza legala) iar unele pur si simplu se pun rosu dupa ce ai plecat de la semaforul facut verde 100 metri mai inapoi... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
stai linistit ca si in Cluj e la fel
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
La noi sunt cateva semafoare care de ani buni functioneaza numai pe galben intermitent... la ce le-or fi pus, nu-mi explic...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa vaza chiorii ca e si trecere de pietoni?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Semafoare pe centura de sud a capitalei cand se pun? Ca jumatate de tara care trece pe acolo intre A1 si A2 trebuie sa dea prioritate la toti meltenii care cara varza dinspre Giurgiu, Oltenita, etc si care mai si trec cu 5 la ora peste calea ferata.
|
--------------------
.
.
.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Se vor pune vreodata?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Eu vreau semafoare cu senzori. Se poate?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
in constanta sunt sincronizate cat de cat, cel putin pe Bd-ul Lapusneanu se pun toate odata pe verde...
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<in constanta sunt sincronizate cat de cat, cel putin pe Bd-ul Lapusneanu se pun toate odata pe verde... >>
Teoretic de cativa ani in Constanta semafoarele sunt sincronizate in asa fel incat daca mergi cu 40km/h sa prinzi verde toate semafoarele de pe un bulevard. Practic habar nu am daca e asa. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
pe lapusneanu iti zic sigur ca e, verificat noaptea
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Hehe, poate sunt membri DC care cunosc intersectia Prel. Ferentari cu Str. Toporasi (resp. Bachus in continuarea Toporasi). Acum mai bine de 4-5 ani, inainte de boom-ul cu afacerea "O Bordura Pentru Fiecare" au semaforizat-o, desi dpv al fluiditatii totul functiona perfect acolo. Guess what, au inceput imediat ambuteiaje, dupa nici 2 luni le-au pus pe galben intermitent, probabil ca sa le vedem cand e ceata f.f.f.f deasa, si dupa vreo alte 2 luni au renuntat complet la ele. Cine le-o fi platit pe-alea?
Sa nu mai zic de semafoarele dublate din multe intersectii bucurestene. Sos. Viilor - Eroii Revolutiei imi vine imediat in minte. Ideea e simpla: in orice tara care pute de coruptie cele mai bune afaceri sunt cele cu statul (autoritati centrale, locale, etc). Traiasca rrromania, tara unde totul e permis (unora). |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
in timisoara in fata liceului vidu au pus semafor pt trecerea de pietoni
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
SSilent care dracu' e semaforu' ala din Constanta care are vreo 9x secunde, de am stat asta vara la el si am fumat juma de tigara?
![]() Apropo, era si 3 dimineata, n-a trecut nicio masina pe strada perpendiculara, puteam trece pe rosu linistit, dar am zis sa vad si eu care e smecheria. Prin Pitesti noaptea se cam poarta toate semafoarele pe intermitent, mi se pare de bun simt desi se intampla sa se ciocaneasca frecvent idiotii care nu stiu semnificatia semnelor de circulatie care reglementeaza prioritatea. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vijelie |
![]()
|
Va deranjez cu o precizare: topicul e dedicat Bucurestiului, singurul oras din Romania impartit in 6 felii si condus de o multime de autoritati care mai de care mai competente.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Voi stiti care este firma victorioasa care monteaza noile semafoare?
UTI |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Rover |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 26 August 07 ![]() |
QUOTE Hehe, poate sunt membri DC care cunosc intersectia Prel. Ferentari cu Str. Toporasi (resp. Bachus in continuarea Toporasi). Acum mai bine de 4-5 ani, inainte de boom-ul cu afacerea "O Bordura Pentru Fiecare" au semaforizat-o, desi dpv al fluiditatii totul functiona perfect acolo. Guess what, au inceput imediat ambuteiaje, dupa nici 2 luni le-au pus pe galben intermitent, probabil ca sa le vedem cand e ceata f.f.f.f deasa, si dupa vreo alte 2 luni au renuntat complet la ele. Cine le-o fi platit pe-alea? daca este vb de intersectia aia unde este si benzinaria petrom, semafoarele erau foarte bune...acuma s-a facut o varza, fiecare se baga cand vrea sau cand ii dicteaza tupeul (ca cu bunul simt mori in mijlocul intersectiei) |
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
UTI nu e firma aia competenta de la aeroport?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
UTI e o firma "de-a noastra" (oameni competenti, cu armata facuta, verificati si in vechiul regim, de incredere), nu te miri ce straini fraieri care nu sunt in stare sa negocieze cu incoruptibilii din administratie...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cred ca mai corect era: UTI e o firma condusa de baieti blonzi cu ochi albastri.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
eu vreau semafoare cu senzor de cai putere. masinile cu peste 130 de cai si conduse de baietii cu ceafa groasa si parul scurt sa aiba prioritate !
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
vijelie |
![]()
|
Stai calm, astia nu au nevoie ca cineva sau ceva sa le dea prioritate.
Si-o iau singurei ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cat o costa un semafor?
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pun pariu ca alea pe care le-a luat primaria sunt cu 200% mai scumpe decat astea de la elba si sunt chinezesti.
Nu stiu de ce va mira.. UTI e peste tot: Uti a pus camere pe DN1, UTI face Netcity (proiectul de fibra optica pentru bucuresti) UTI a dotat metrorex cu camere+ monitoare in statiile de metrou, UTI face paza la Portul Constanta.. UTI e peste tot si in toate ![]() LE: Am uitat.. si RATB are sistemul asta de cartele tot de la UTI This post has been edited by MiticaLGN: 10 Jan 2008, 17:50 |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Rover @ 10 Jan 2008, 14:03) daca este vb de intersectia aia unde este si benzinaria petrom [...] Nu giurgiului-toporasi, eu ziceam de celalalt capat, in ferentari. Acolo pe giurgiului sunt bune semafoarele.QUOTE(vijelie @ 10 Jan 2008, 14:08) UTI e o firma "de-a noastra" (oameni competenti, cu armata facuta, verificati si in vechiul regim, de incredere) Ca si siveco sau alti clienti de incredere ai tuturor regimurilor de dupa '89. Taticii contractelor cu statul ![]() Oricum, din ce am citit, la aia cu masina de pe pista din otopeni cica ar fi bulit-o cei din turn, |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
SSilent |
![]()
|
QUOTE SSilent care dracu' e semaforu' ala din Constanta care are vreo 9x secunde slabut, de alea de 120 de secunde n-ai dat? ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Tribunul & Vijelie, daca ne vedem...jdemii de beroase de la mine.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:48 |