nova gti-este euro 2?sau nu?
![]() ![]() ![]() |
nova gti-este euro 2?sau nu?
adyss |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 11 January 08 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
ambiance 2007
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu zic sa nu dai vrabia din mana pe cioara de pe card. Iti dai seama ca aici vei primii numai laude la masina
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
- VN - ?? - ???
1997
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
DA! Este euro 2! De cand s-a inventat "rubineata" am platit euro 2.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
- B-22-YFL /
2000 / 2011 Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
este foarte simplu
am intrebat si eu pe cei care vand rovinete si mi-au explicat ca la nr de omologare penultimul caracter este litera X inseamna ca este euro 2 eu am asa la nova gti si la supernova si am platit pt euro 2 |
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca raspunsul corect e : depinde de noroc (sau ma rog, sa nu fiu rau, de seria motorului). Cele dupa '99-2000 am vazut ca sunt Euro2 oficial.
A mea e din '98 si are nr de omologare fara X la sfarsit, numai cifre, si toti zic ca e non-euro, desi are catalizator. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
NU mai conteaza ce EURO ai la masina,conteaza doar perioada pentru care platesti rovigneta.
Nu prea va mai uitati la stiri,mai mult cu ochii pe net ![]() S-au in cel mai rau caz a-ti uitat sa o platiti. This post has been edited by gabi1: 12 Jan 2008, 20:25 |
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
- nt-yy-yyy
...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Rovigneta nu e doar pentru deplasari pe drumuri extra-urbane?
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
pcv |
![]()
|
![]() pcv Group: Members Posts: 500 Joined: 25 December 07 From: Pitesti ![]() |
va spun eu ca toate daciile(gama 1300,pick-up,nova gti,dsn,solenza) fabricate incepand cu anul 2000 sunt incadrate la euro 2.asta daca au injectie si catalizator.informatiile le am de la un prieten de la rar.apropo de nova gti la tabla nu sta prea bine(rugina si iar rugina),consumul e acceptabil(fata de unele berline),mai e si problema cu apa care da buzna peste tine cand ploua(sau la spalatorie).
motorul....cutia....la fel ca la celelalte dacii,eu nu am vazut diferete,in curand o sa-mi i-au un dsn si o sa-ti spun(asta daca nu te grabesti cu achizitia)cum merge.daca ai niscai banuti eu zic sa-ti iei un dsn. |
--------------------
dacia /mobra
logan/50S
2007 in the end we are just stardust
|
|
adyss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 11 January 08 From: PITESTI ![]() |
nu stiu ce sa zic,eu am auzit ca sunt bune,daca sunt ingrijite bineinteles. dsn,nu cred,e buna,dar e scumpa,asa un gti bun e la un pret acceptabil. la noxe sunt euro 2 amandoua,asa ca nu vad rostul banilor in plus. e mai silentioasa dsn,dar mie imi place sa aud motorul,apa intra in amandoua,rugina exista si la una si la cealalta.voi ce ziceti??
![]() This post has been edited by adyss: 12 Jan 2008, 22:29 |
--------------------
dacia
logan
ambiance 2007
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
cati bani dai ..atata peste iei !
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
pcv |
![]()
|
![]() pcv Group: Members Posts: 500 Joined: 25 December 07 From: Pitesti ![]() |
eu zic sa-ti iei o dsn,merita,eu azi mi-am cumparat una,in stare foarte buna,cu 70.000km la bord si un pret de 2900e.si credema se vede diferenta intre 1300,nova si ea.
|
--------------------
dacia /mobra
logan/50S
2007 in the end we are just stardust
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 17:31 |