[CUMPAR] usi dacia break '94 (toate patru), si aripi fata
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] usi dacia break '94 (toate patru), si aripi fata
caesar07000 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 16 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
vw
golf
3
|
|||
al11na |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 24 April 07 ![]() |
am eu daca te intreseaza toate cela 4 usi intra pe anuntul meu daca te intreseaza si vezi si preturile
|
--------------------
dacia sport
dacia sport
1992
- b 66 asx
|
|
al11na |
![]()
|
sau dak vrei mai discutam la pret
|
--------------------
dacia sport
dacia sport
1992
- b 66 asx
|
|
caesar07000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 16 December 07 ![]() |
am nevoie de usi de break nu de berlina...
"........ ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
vw
golf
3
|
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
al11na |
![]()
|
usile sunt la fel si la berlina si la break.ale mele sunt noi complet echipate.uitete la poze si spune-mi daca te intreseaza
|
--------------------
dacia sport
dacia sport
1992
- b 66 asx
|
|
butter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 23 December 07 ![]() |
alo domnu , la brek difera usile de pe spate de berlina , sau vrei sa bagi spuma unde nu ajunge tabla ?
|
--------------------
dacia
1410
1993
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
recomand SCOTCH de ambalaj in locurile libere ramase la USILE SPATE in situatia in care la break se incearca punerea de usi de berlina pe spate!
pe fata sunt identice deci nu induceti lumea in o(e)roare! This post has been edited by sorin1983: 18 Jan 2008, 18:58 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Bobytzul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 14 April 06 ![]() |
Dif usi spate dacia breack si berlina este la rama de geam si geam in rest la fel .Deci o usa de berlina pusa pe breack se va potrivi perfect mai putin la rama ca nu calca pe cheder si trebuie pus carton sau spuma sau de la cea veche scoasa rama si gemul si puse pe usile spate berlina sa mearga pe breack
|
--------------------
Dacia 1310
Breack
1986 TX
- B-27-TJE
|
|
butter |
![]()
|
da ,da , da , gemul il pui pe rama .
![]() |
--------------------
dacia
1410
1993
|
|
Bobytzul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 14 April 06 ![]() |
QUOTE(butter @ 20 Jan 2008, 10:01) da ,da , da , gemul il pui pe rama . :ad sub masa:alo domnu , la brek difera usile de pe spate de berlina , sau vrei sa bagi spuma unde nu ajunge tabla ? Hai sa te luminez mai bine la minte usa veche se duce la tinichigiu impreuna cu usa noua de berlina tincichigiul scoate fata de usa de la cea de breack spate scoate intacta rama apoi o pune pe usa de la berlina repetind operatiile .Ca te cocoseaza ca bani asta este .Dar daca sunt chesoanele bune si gasesti fete de doamne ajuta mai bine schimbi fetele ca nici batute nu se mai aseaza de la o masina la alta si de fabrica =ioc mai gasesti Ai mare bagare de seama ca tot tavalindu-te pe jos de ris sa nu dai de belea, stiu si eu o mina sucita sau scoli vecinii de sub tine ,vezi ca poti prinde si un guturai .Mai bine iei tu un obiect numit ruleta sau un centimetru de croitorie sau metru de lemn ,eventual o sfoara si cobori in parcare .Masori usile de berlina pe spate si scrii pe hirtie sa nu uiti in dreptul cifrelor pui cuvintul berlina sa nu confunzi ,apoi cauti o dacia breack si faci la fel si vei vedea si tu in sfirsit ![]() ![]() This post has been edited by Bobytzul: 20 Jan 2008, 12:54 |
--------------------
Dacia 1310
Breack
1986 TX
- B-27-TJE
|
|
butter |
![]()
|
bravo , esti poet , omul cauta usi de break nu solutii , dar tocmai asta nu incape in .... chesonul tau ///
![]() |
--------------------
dacia
1410
1993
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
am eu toate 4 complet echipate,culoare verde metalizat, da sunt in Iasi ! Daca te intereseaza da-mi mesaj.
|
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:24 |