Ce se poate imbunatati la o DSN?, Motor? Finisaj? etc...
![]() ![]() ![]() |
Ce se poate imbunatati la o DSN?, Motor? Finisaj? etc...
xxxSorinxxx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GTI
2000
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(xxxSorinxxx @ 15 Jan 2008, 23:16) Motor, MAREA mea boala. Ce ii pot face? Cat ar costa? Vreau putere, vreau cai, vreau sa urle ca un muscle car ![]() ![]() ![]() hai cu Doamne ajuta la sesiune si mai vedem apoi ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Hai succes in sesiune sa nu ramai cu restante si sa vina el si timpul ala sa-ti cumperi o masina ...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
xxxSorinxxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 January 08 ![]() |
poi.. sesiunea se termina in 3 saptamani
![]() Si las muzica deoparte, vreau doar la motor sa umblu am vazut chip 150 euro +7cp filtru sport 200 euro evacuare inox sport ceva? ar ajuta? cat ar costa? alte sugestii? |
--------------------
Dacia
Nova GTI
2000
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
asa tare te gadila aia 7 cp ?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(xxxSorinxxx @ 15 Jan 2008, 22:16) 3) Motor, MAREA mea boala. Ce ii pot face? Cat ar costa? Vreau putere, vreau cai, vreau sa urle ca un muscle car(glumesc, sunt constient ca e vb de un 1.4MPIP:) Ai gresit masina. ![]() La SN tocmai motorul si cutia sunt punctele forte ale masinii...deci n-ai ce sa le faci. Nu te uita la toate vrajelile de pe net cu cipuri si balarii ca nu merita investitia. Prea multi bani pentru rezultate cam "mici". Daca tot ramai cu bani dupa achizitie mai bine faci masina "noua". Cauciucuri, frane, schimbi toate consumabilele, tuning anti-zgomot si anti-apa(gasesti pe forum tot ce ai nevoie). Daca-s fi in situatia ta as face ce-am zis mai sus si in plus...alt volan(probabil cel de pe Slz), schimbat boxe si cass, cotiera, alarma si de restu benzinaaaaaaa!!! ![]() Bafta! This post has been edited by pastrama: 18 Jan 2008, 15:33 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(xxxSorinxxx @ 15 Jan 2008, 22:16) tata mi-a zis k i-a schimbat niste piese gen calculator al injectiei?(niste patrate negre ce stau in partea dreapta sub capota) sa traga mai tare Super tare frate! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(xxxSorinxxx @ 15 Jan 2008, 22:16) ... tata mi-a zis k i-a schimbat niste piese gen calculator al injectiei?(niste patrate negre ce stau in partea dreapta sub capota) sa traga mai tare... Te-a mințit... ![]() Pătratele alea sunt relee, și indiferent cu ce le schimbi, n-o să tragă mai tare, decât să moară... Calculator de injecție o fi schimbat (deși la cât costă, mă mir), dar cu unul similar.... ![]() QUOTE Ma gandeam sa imi iau o DSN. De ce? Imi place cum arata foarte mult, am inteles ca e mult mai agila decat Nova GTI Foarte discutabil, dacă vei compara masa proprie a celor 2 mașini, puterea, dar mai ales cuplul... ![]() QUOTE Ce pot sa ii fac? Să nu o cumperi, e păcat de ea... QUOTE Cat m-ar costa? Modificările? Mult mai mult decât ar face... QUOTE Ce efect ar avea? Efect sublim... QUOTE S-ar simti puternic diferenta? Numai la impact frontal... Ție nu mașină îți trebuie... This post has been edited by Catalin Marinarul: 18 Jan 2008, 15:56 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Catalin Marinarul @ 18 Jan 2008, 15:45) Ție nu mașină îți trebuie... minte ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
cel mai simplu e sa o faci sa urle ca un muscle car: scoti toba finala, montezi in compartimentul motor un microfon si in portbagaj montezi un subwoofer de 200 de w minim in care sa se auda ce capteaza microfonul.
si o imbunatatire reala la dsn ar fi tobe de calitate, si injectat niste parafina anticoroziva prin toate cavitatile caroseriei. nu ar strica si niste pneuri ( cauciucuri ) de calitate daca nu are deja unele. This post has been edited by han_1.6 mpi: 18 Jan 2008, 16:07 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pai am scris minim 200
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu puterea e problema... Ci eșapamentul șuntat... E mult mai zgomotos decât parțâitul din portbagaj...
|
--------------------
-
-
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
o solutie mai ieftina: se scot toate tobele.
si daca te dau banii pe afara din casa poti sa ii faci banchete din piele sau sa modifici designul usilor la interior. in orice caz daca vrei o dsn cauta una care sa aiba aer conditionat. asta chiar e o treaba buna vara. This post has been edited by han_1.6 mpi: 18 Jan 2008, 16:18 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
O solutie mai ieftina si mai rapida: se gauresc toate tobele.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
fratie daca ai 5000E nu-ti cumpara DSN nu zic ca nu e bun ca si eu tot DSN clima am si nu regret ca am cumparat-o, dar nu am dat 3000E cum zici u ca vrei sa dai pe a ta, eu am dat 1000E si sunt ffff multumit de ea, tu la bani astia daca vrei sa-ti iei cv cu motor mai puternic, cauta un seria 3 din 2002, 2003 cu motor 3.0 diesel 184cp si nu vei regreta, in Fetesti este unul de vanzare cu 3500E, full... nush dc dar am senzatia ca ai cam ras de noi ca ai bani astia pentru masina
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Nr. inmatriculare: Fara numar, fara numar......
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mare-i gradina ta, doamne...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Tot el e.....
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
UZW |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 26 November 10 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by UZW: 10 Dec 2010, 20:01 |
--------------------
Seat Skoda
Cupra R Octavia
1p VRS
- xx xx UZW
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
91_CTL nu te supara frate, te intreb ai inceput sa citesti tot forumul de la cap la coada?
![]() 91_CTL nu mai comenta degeaba postari vechi din 2003 si 2008 ca nu are rost oameni aia poate deja au alte masini:)) si nu-i mai intereseaza parerea ta. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Nu este ninic rau in a cerceta sectiunea ''Supernova'' cap-coada,asa cum toti cred ca am facut cand am descoperit acest forum,insa intr-adevar astfel de topicuri care nu sunt ancorate in prezent n-ar trebui dezgropate.Pentru @91_CTL-mai multa atentie pe viitor...
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Sunt multi
This post has been edited by uscatu83: 11 Dec 2010, 17:48 |
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|
RomeoNica71 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 7 December 08 From: suceava ![]() |
Citez:"acela dintre voi care este fara pacat sa ia primul piatra si sa arunce''...prea multi "sfinti" pe forum.
This post has been edited by RomeoNica71: 11 Dec 2010, 21:50 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- Sv-93-CRM
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
91 ctl are avertisment scris pentru goana de posturi. Pe viitor v-as ruga sa nu mai folositi smile-urile in exces pentru ca este interzis prin regulament.
This post has been edited by Maskatu: 12 Dec 2010, 10:34 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:03 |