Nivel baterie, bateria noaua indica ff putin
![]() ![]() ![]() |
Nivel baterie, bateria noaua indica ff putin
Dragann |
![]()
|
||
DACIA merita RESPECTATA!! Group: Members Posts: 7 Joined: 12 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia 1310
1995 never again
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
3 variante:
-masurare incorectă a încărcării; -indicator fără precizie în bord; -releul de încărcare defect. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Dragann |
![]()
|
Catalin,
Masurarea e ok, pt ca cealalta baterie mergea super, incarcarea e ok. Releul pe unde e?!! ![]() Ms |
--------------------
dacia
dacia 1310
1995 never again
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pe alternator, sau pe contra-aripă... Depinde de model...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Dragann |
![]()
|
ahaaam.... releul e cumva ala de pe contraaripa, sub bobina de inductie?!! O chestie dreptunghiulara?!!!
cre'ca stiu... cum imi pot da seama daca are o problema?!! Sau trebuie neaparat sa merg la cineva mai avizat ca mine?!! ![]() |
--------------------
dacia
dacia 1310
1995 never again
|
|
KidTx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 19 July 06 From: Buc ![]() |
scoate borna de + de la baterie si vezi daca se opreste motorul
|
--------------------
Dacia
1310
1995
- B 05 MKM Repar obiecte pierdute
|
|
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
io zic sa nu scoti borna de plus in timp ce functioneaza motorul fiindca risti sa-ti arzi diodele de la alternator. verifica incarcarea cu aparatulde masura. daca incarca bine atunci nu-ti mai bate capu' cu indicatorul din bord.
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
Dragann |
![]()
|
Am sa incerc maine si treaba asta si va anunt ce s-a intamplat. Multumesc.
20 Jan 2008, 12:54: hopa-hopa.... deci sa nu sar la scos de borna?!!! Atunci mai bine stau pe scaunel cuminte.... Indicatorul de bord arata f bine pe cealalta baterie ... doar cu asta am probleme, inca de cand am pus-o pe masina... ma rog, nu am probleme gen gripari motor, farusri slabe, etc, da' nu imi place daca ceva nu e ok, pentru ca, stiti voi, o problema mica neglijata acum, maine ajungi la mecanic in capitala!! Din pacate eu am mecanic ff bun, da' nu am electrician.... ![]() This post has been edited by Dragann: 20 Jan 2008, 12:54 |
--------------------
dacia
dacia 1310
1995 never again
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:40 |