Nu am primit RCA, ce sa fac?
![]() ![]() ![]() |
Nu am primit RCA, ce sa fac?
octav99 |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
da drumul la dosarul de casco si ei se vor ocupa de regres....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
de acord cu tine, dar...... ultima data agentul constatator mi-a spus ca chiar daca nu sunt eu de vina la o dauna, ei nu-l vor da in judecata pe vinovat decat daca e dauna fff mare.dca l-ar da in judecata nu ar putea sa-mi de-a acceptul de plata la service decat dupa solutionarea din instanta.
ce inseamna regres? |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
1. Daca doresti sa mergi pe varianta RCA, verifica in baza de date CEDAM , dupa numarul de inmatriculare al individului daca exista RCA si la ce societate de asigurari.
Daca exista RCA, poti merge la asiguratorul respectivului, sa-i prezinti situatia si sa-i rogi sa-ti deschida dosarul de dauna. Ei n-au decat sa-si caute clientul. 2. Daca ai CASCO, avand in vedere cele scrise mai sus, citeste atent contractul si verifica daca exista o clauza generica de neplata in situatia unui proces (oricare ar fi acesta) pe rol. Oricum, sfatul meu este sa mergi pe CASCO, cel putin in privinta deschiderii dosarului, rugandu-l pe dl. inspector sa-ti indice clauza contractuala, norma CSA sau articolul de lege care ii impiedica sa plateasca imediat. Sper sa nu ti se refuze deschiderea dosarului pe motivul necomunicarii incidentului in termenul stabilit contractual. 3. Regres inseamna cand tie - pagubit, ti se plateste despagubirea in baza politei CASCO iar asiguratorul isi recupereaza banii de la vinovat sau de la asiguratorul acestuia. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
octav99 |
![]()
|
1-am verificat si atunci la CEDAM si azi , masina nu figureaza cu rca la data producerii evenimentului
2-cele 30 zile in care sa anunt la casco evenimentul s-au scurs si nu stiu ce sanse mai am sa-mi deschida dosarul 3-politistul care a inregistrat evenimentul nu mai este de gasit telefonic(pe telefonul de serviciu)-ce pot face impotriva lui ca am impresia ca o lungeste cu un scop bine determinat? |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Destul de delicata situatia !
Cred ca discutia aceasta, pe o tema asemanatoare, ti-ar mai clarifica pasii de urmat in cazul NU RCA+NU CASCO - in special postul #12. Parerea mea este sa incerci, totusi, deschiderea dosarului CASCO, argumentand cu prelungirea demersurilor pentru primirea RCA, asta dupa ce depui la politie o plangere impotriva respectivului agent pe care o atasezi in copie la cererea de deschidere a dosarului CASCO pentru justificarea intarzierii. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
E destul de problematic CEDAM, tocmai mi-am cautat propria masina si nu figureaza in baza de date... or, eu am RCA-ul platit pana in august 2008... Deci nu e obligatoriu ca, daca nu figureaza acolo, sa nu aiba RCA...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
octav99 |
![]()
|
ok. unde depun plangerea ,la biroul accidente usoare unde s-a inregistrat evenimentul sau in alta parte?
masina implicata am verificat-o a doua zi si figura inscrisa la o firma de medicamente din timisoara, desi conducatorul numai fata de angajat sau patron la asa ceva nu avea, ci mai degraba a infractor notoriu. multumesc de sfaturi. ![]() This post has been edited by octav99: 21 Jan 2008, 09:52 |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:09 |