FPS, Documentar
![]() ![]() ![]() ![]() |
FPS, Documentar
liviu2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
M-am uitat primele 10 minute apoi m-am plictisit rau de tot.
Mie imi place CS si am jucat multi ani, cam de cand a aparut. Dar la mine era un fel de distractie, ma intalneam cu amicii si ne duceam 2 ore la un icafe si jucam, apoi ne intorceam in oras, in nici un caz nu sa neglijam viata sociala complet. Acum mai joc din cand in cand pe net, dar destul de rar. Cunosc in schimb pe multi obsedati de jocuri, si in special World of Warcraft... Nu ii inteleg, dar e alegerea lor. Baiatul din clip pare destul de in varsta sa inteleaga ce face, iar daca asta vrea sa faca, e problema lui... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine se baga la un CS?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
liviu : Eh, nu sunt jocurile de vina ci tampitii in cauza. E la fel ca si retarzii de suporteri din fotbal care se omoara in bataie. Fotbalul e doar un motiv, vina e a lot.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa erau si colegii mei prin clasa a 9-a. Toata ziua la sala jucand CS. Si in clasa numai despre asta vorbeau. Asta pana au dat de "pasarica"
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:24 |